2777
2789
عنوان

رابطتون با باباها چطوره؟

1036 بازدید | 138 پست

سلام دوستان من با بابام خیلی دعوا میکنم سر چیزای الکی ماه ها حرف نمیزنیم اون لجباز من لجبازتر اون مغرور من مغرورتر هرکاری میکنم خوب باشم نمیتونم همش جوابشو میدم اون عصبی میشه هر چی که نبایدو میگه جدا از این موضوعا من دختر خیلی خوبیم چه از لحاظ درس چه ... ولی دیگه احساس میکنم دوستم نداره کلا هیچوقت بهم ابراز محبت نمیکنه یا مثل بقیه باباها قربون صدقم نمیره هرچقدرم مقصر باشه عذرخواهی نمیکنه منم مثل خودش دیگه خشک شدم و فقط سر ناهار و شام میرم بیرون اتاق دیگه سلامم نمیکنیم خیلی دلم گرفته میخوام باهاش خوب باشم خوش بگذرونم احتمال داره چند وقت دیگه واسه دانشگاه برم شهر دیگه و شاید دیگه هیچ وقت باهم تویه خونه نباشیم خیلی دلم گرفته چیکار کنم؟😢

بد نی

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجات خوبه؟ آخه ادم باباباش کل کل میکنه قهرمیکنه؟ 

مگه دوست پسرته؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

دوست منم مثل شماست

هروقت میاد اینجا چون خودش خانوادش یه شهر دیگن

باباش هی زنگ میزنه قربونش میره

به محض اینکه میره خونه دعواشون میشه اما دوباره خوب میشن

شماهم یه کم دور بشی دلتون برای همدیگه تنگ میشه

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

مثل رابطه ایران و امریکا😐 در این حد 

حتی مذاکراتم جواب نداده

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896