2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاید بگم مامانم تو پارک چی دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 8924 بازدید | 193 پست
من خیلی یادش میدم ولی از دوست ناباب میترسم فقط

خدا رحم کنه واقعاااا

اون روز دختره مانتو توری تنش بود از زیرش هم یه تاپ یقه قایقی ... خوب پسرها اینو ببینن هوایی میشن دو سه تا کوچه اونورتر بلا سر بچه مردم میارن ... بهشون هم میگی میگه نگاه نکنن

ما بچه بودیم راحت تو کوچه بازی میکردیم غروب میشد  با داد و بیداد میگفتن بیان خونه هیچی مونم نشد .... الان بچه تو مدرسه هم در امان نیست چه برسه بره تو کوچه 

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا😭😭😭😭نگران شدم بیشتر

ماهواره و گوشی خیلی تاثیر داره 

دانش آموزانی که بدون نظارت ماهواره و فیلم های نامناسب می بینن تهش این میشه دیگه 

بعد اولیا و خود بچه کلاس اولیم

افتخار میکنه من  tvایران رو نمی بینم 

کارتون خارجی می بینم 

همه اینا توی ذهن بچه می مونه دیگه 

بلوغ زود رس هم میاره

بخدا منم درعجبم😐

جدی چطوری بهم رسیدن.؟😐😐

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
ماهواره و گوشی خیلی تاثیر داره  دانش آموزانی که بدون نظارت ماهواره و فیلم های نامناسب می بی ...

دقیقاااااا 

بچه هایی که کنترل روشون وجود نداره وضعشون خیلی خرابه 

بعد خانواده ها هم گارد دارن رو این مسائل

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.

خب مثل ایستادن توی صف  پشت هم ایستادن دیگه

میدونم گلم منظورم اینه که اونا خیلی کوچولو هستن بدناشون چطوری بهم رسیده خودشم یکی شون قد بلند یکی شون قد کوتاه تصویر زیبایی درست کرده بودن

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
شاید در تقلا بودن شایدم میرسیده .ولی مامانم ک میگه داشتن انجام میدادن خاک بر سرا

در تقلای بهم رسیدن یعنی لیلی و مجنون برای رسیدن بهم انقدر تلاش نکرده بودن😂😂😂