2777
2789
عنوان

صدف بيوتي رو ميبينم افسردگي ميگيرم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴قلو داری؟؟

ن عزیزم اما ان شالله به زودی منم صاحب بچه های سالم صالح میشم 😍😍😍😍😍😍

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

خب اونا هم کم زحمت نکشیدن و بنظرم نه افسوس خوردن و نه حسودی کردن به آدمایی که با هنرشون به یه جایی رسیدن کار درستی نیست ولی خب آدمایی مثل نیکا فلاحی فقط به دسته یه عده آدم معروف شدن و درواقع هیچ کار خواستی نکردن

صدف بیوتی فرد معمولی نیست عزیزم از آقازاده ها هستن ایشون و همسرش

اگه بدونی صدف بیوتی خودش تلاش کرد تا به اینجا رسید و تو کارش هم خیلی ماهره تهمت زدن هم کار خوبی نیست وقتی از چیزی مطمئن نیستی اظهار نظر نکن

اونا زندگی میکنن نه ما.. بعضی وقتا پیش خودم میگم پس مااا کی قراره زندگییی کنیم  ایشالله که خد ...

آخه همه چیز پول نیست خود صدف اینکه یه شوهر خوب گیرش اومده از همه چیز با ارزش تره بهتره از این زاویه هم یه نگاه بکنی گلم

اره واقعا من بيشتر از اين حرصم ميگيره كه اونقدرم هنرمند يا دانشمند نيست كه اين موقعيتو داره الان

اتفاقا هست جوری که اون حرف میزنه یا میکاپ میکنه تو حرفه خودش بهترینه آدم حتما نباید یه ریاضی دان موفق باشه