2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐 چه خبره نه بابا

راست میگه مدل پایین باشه همینه

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

دوست شوهرم ۴۰۵ مدل۹۲خریده بود چهار ماه پیش تا الان حدود بیشتر از ۱۰تومم خرجش کرده.ماشین بخواد به خرج بیوفته خیلی زباده خرجش.سعی کنین مدل بالابخرین بدون خرج باشه

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            
😐😐 چه خبره نه بابا

عزیزم بااین گرونی بیشترهم هست قبلا میرفتم باد لاستیک میگفت پول خورد نداری برو اصلت بعضی جاها رایگان بودالان 5تومن میگیرن تنظیم باد لاستیک پراید 4تاش میشه یه تومن گذشته از روغن وهزارتا درد سر دیگه مالان ماشینمون دوهفته است تعمیرگاهست 2800خرجش کردیم عزیزم الان یه اینه بغل میخوای بگیری 200تومنه پس شما کدوم زمان دارین زندگی میکنین انگار از گرونی واین چیزا اصلا خبر نداری

عزیزم بااین گرونی بیشترهم هست قبلا میرفتم باد لاستیک میگفت پول خورد نداری برو اصلت بعضی جاها رایگان ...

احه سالی ده تومن؟؟؟

من خودم ماشین دارم ولی سالی ده تومن خرجش نمیکنم خدایی اگا به اونجا برسه می فروشم 

اره همه چی گرون شده قبول ولی مگه شما هر دقیقه اینه بغل لازمید؟

یا تصادف میکنید؟

ماشبن من مدل ۹۳

تا امسال خرج نداشت جز خرجای عادی مثل تعویص روغن و یه بارم پنچری و...

امسال حدود دوتومن یهویی خرجش کردم سر حال شد.

اگا هی بندازتم تو خرج عوص  میکنم.

من ماشین معمولی مدل پایین میخرم اما صفر میخرم.بعد چندسال دوباره همین اش و همین کاسه

پس داشتنش حماقته که

خب خیلیا چاره ندارن پول ماشین مدل بالاتر رو ندارن از طرفیم نمیتونن بدون وسیله بمونن

احه سالی ده تومن؟؟؟ من خودم ماشین دارم ولی سالی ده تومن خرجش نمیکنم خدایی اگا به اونجا برسه می ف ...

خب ماشینه شما تمیزه

اینی که میگم دوست شوهرم خریده بو دطرف دیده افتاده تو خرج اومده فروخته به این 😂اینم تو چهار ماه بیشتر از ۱۰تومن خرجش کرده 

خب خیلیا چاره ندارن پول ماشین مدل بالاتر رو ندارن از طرفیم نمیتونن بدون وسیله بمونن

ولی کلا غیر عقلانیه.

من یه شوهر خواهر دارم دیگه تعمیرگاه  شده پاتوقش. 

بعصیا واقعا بلد نیستن زندگی کنن مثل این. کلی خرح میکنه انگار بلد نیست پشت ماشین صفر  بشینه.  حالا الان همه چی گرون شده قبلا نبود.

دیدم اینمدل ادما. میتونن چندماه بدون ماشین سر کنن اما تحمل ندارن

حالا فکر نکن من خیلی وضعم خوبه اما راحت طلبم. حوصله تعمیرکاه ندارم

خب ماشینه شما تمیزه اینی که میگم دوست شوهرم خریده بو دطرف دیده افتاده تو خرج اومده فروخته به این 😂 ...

دیگه ماشین زیر ۸۸رو الان نباید خرید مدلش چند بود مگه؟

عمر مفید ماشین فوق فوقش ده سال

پراید اینا که یک سالم زیادشه

دیگه ماشین زیر ۸۸رو الان نباید خرید مدلش چند بود مگه؟ عمر مفید ماشین فوق فوقش ده سال پ ...

مدل ۹۲بودش 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز