2777
2789

هفته ۸ تمام از تاریخ پریودیم که رفتم سونو،گفت فقط ساک حاملگیه مطابق ۶ هفته بارداری هستی و ۸ هفته نیستی با واکنش ضعیف دسیدوا یعنی واکنش ضعیف رحم،سونوگرافی کنترل دوهفته بعد

علایم خاصی ندارم فقط یکم زود خسته میشم و زیر دلم سفت شده و از بعضی غذاها خوشم میاد....گاهی یه تهوع ریز دارم و آلرژی و عطسه شدییید

بارداری اولمه

بعداً همون روز قبل سونو کل راه پله مونو جاروبرقی زدم و جارو رو با خودم بالا پایین آوردم و چند دفعه پله بالا پایین کردم،شبش لکه صورتی دیدم و بعدش لک زرد ....

رفتم دکتر گفت شاید بچه نمونه برات،برا هفته دیگ دوباره باید برم سونو،بهم ۱۰ تا شیاف پروژسترون داد،که همون روز بعد از دکتر دیدم لکه بینی قطع شده الحمدلله

حالا همش استرس میگیرم یهو....

از اول بارداری و نه درد خاصی داشتم نه لکه بینی الحمدلله

دکتر گفت اگر سونو دوم هم چیزی نباشه تو ساک باید بیای بیمارستان سقط کنی

الان سه تا شیاف رو گذاشتم تو این سه روز،حال و روزم مثل قبلمه،فقط یهو استرس میگیرم ناجور

چهارشنبه هفته دیگ سونو دارم،برام دعا کنید

کسی بوده اطرافیانتان با این شرایط الان نینی داشته باشه؟

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇

منم دو سال پیش یه بارداری پوچ داشتم هفته نهم فقط ساک خالیه بارداری بود که سقط کردم انشالا که مال شما اینطو ر نیست ولی اگه خدایی نکرده هم بود اصلا موضوع مهمی نیست به خودت دلشوره و استرس راه نده اصلا . 6 ماه بعدش دوباره میتونی اقدام کنی . دکتر به من گفت درصد بالایی از خانم ها بارداریه اولشون این جوری میشه چون یا اقدامات اولیه قبل از بارداری رو انجام ندادن مثل اسید فولیک و این چیزا یا بدن هنوز آمادگیش رو نداره . فقط مطمئن شدی سریع برای سقط اقدام کن و نزار بمونه

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ساک خالی که توش بچه نداره احتمالا خودش تا چند روز دیگه دفع میشه انشا الله بارداری بعدیت

نگو ترو خدا

تشکیل میشه ان شاالله قلب بچم😢⁦♥️⁩

ان شا... که هر چی خیره برات پیش بیاد فعلا شیاف رو استفاده کن و استراحت کن که اگه بچه هست سقط نشه اخه واسه خواهرم تا 2 ماه دکتر میگفت بچه نیس فقط ساک حاملگیه بعد 2 ماه رفت سونو گفتن بچه هست ان شا... واسه شما هم اینطوری باشه اگرم نشد قسمت نبوده نگران نباش

منم دو سال پیش یه بارداری پوچ داشتم هفته نهم فقط ساک خالیه بارداری بود که سقط کردم انشالا که مال شما ...

ساکت تو هفته ۹ چند میلی متر بود؟

میگن اگه ساک ۲۵ میلی متر باشه و خالی باشه پوچه

من نمیرم برای سقط....اگه نخواد بشه خودبخود سقط میشه من نمیرم

کیسه زرده هم نبود؟ هشت هفته کامل خیلیه عزیزم.درهرصورت خدابزرگه

نه

میگم شاید لقاح دیر بوده خب

ببین از اولین روز آخرین پریودیم دقیق میشد ۵۶ روز

امیدتو از دست نده. هنوز قرصی برا دفع ساک نخور

اگر خدایی نکرده تو سونو دومم چیزی نباشه هرگز خودم دارو برا سقط نمیخورم

عزیزم منم بارداری اولم پوچ شد.چندماه بعد اقدام باردار شدی؟

دکتر بهم گفته بود 6 ماه بعد میتونی ولی من اونقدر ترسیده بودم و اذیت شدم برای سقط که تا یکسال و نیم بعدش اگه حرفی از بچه میزدم شوهرم برخورد جدی می کرد و میگفت یادت رفته چه بلایی سرت اومد . چون من کم خونی داشتم و دارم کارم به ای سی یو کشید . ولی با اولین اقدام و همون ماه اول باردار شدم .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی