2777
2789
عنوان

چقدر بدبختم من.

154 بازدید | 12 پست

سه ماه پیش اومدیم خونه خودمون (خونه ای که خریده بودیم) چون عجله ای شد، نشد تعمیرش کنیم.  خونه هم از این خونه های قدیم ساخت که فقط چندتا کابینت داره و دیوارش تمیز نیست.همه اینا به کنار بر خونه هم کمه.3متره. از بس اعصابم داغون بود که شوهرم اول گفت سال دیگه خونه رو میدیم رهن میریم یه خونه بزرگ رهن میکنیم. بعد کم کم شد دوسال. الان میگه 4یا 5سال دیشب از بس باهاش حرف زدم قبول کرد سال دیگه.بعد که خرش از پل رد شد امروز گفتم آبجیمینا میرن شمال بیا ماهم بریم قبول نمیکرد

بقیشم پست بعد میگم

چرا چون پست اول خار داره؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

اووووخ....

خار پست اول رفت تو دستم 😐😐😐

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن وقتی خاهرم میان بیاید بریم شمال قبول نمیکرد امروز گفتم بیا بریم ویلا که رایگانه خرجی هم نداریم. آخر دیدم با خنده میگه میریم به شرطی که از فکر عوض کردن خونه دربیای.تا شب بهم خبر بده.گفتم شمال چه ربطی به خونه داره بعد میگم دوسال دیگه. گفت همینجوریشم پنج سال دیگه میریم قبول کمی شرطی که اصلا. من قبول نکردم گفتم حداقل دوسال دیگه. قل کرد. 

من نمیدونم چه گناهی کردم گیر این افتادم تو تمام مراحل زندگی حرف حرف خودشه من نمیدونم کجای زندگیشم&nb ...

گلم وقتی خونه مال خودته همونجا بمون و پول جمع کن کابینت بزن کلی شیک میشه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیدونم چه گناهی کردم گیر این افتادم تو تمام مراحل زندگی حرف حرف خودشه من نمیدونم کجای زندگیشم&nb ...

پول جمع کن خودت کارای خونه روکن.یا خسیسه یا پول نداره.

از زبون این واون بگو میگن چطور زندگی میکنی و اینجا خرابه و...

به خانوادش بگو بگن

خودت کابینت دست دو جورکن بخر.

کجا برید خونه خودتونه شوهرتم میدونه کسی اونجارورهن نمیکنه میگه تازه بخواین رهن بدین باید درستش کنید

گلم وقتی خونه مال خودته همونجا بمون و پول جمع کن کابینت بزن کلی شیک میشه

آخه ندیدی خونه رو بر 3متر همکف فقط سالن و آشپز خونه صدتا پله میخوره میره بالا یه اتاقه و حیاط  ارزش خرج کردن نداری همه چیزم پایینه. یه سری لباس که گذاشتم واسه بچه هامو خودمون که نرم هیچ بالا این پله هارو. پتو هارو که روش میخوابیم رو گذاشتم آشپز خونه که هیچ نرم بالا. یه مدت کمر درد داغون کرد منو از بس رخت خواباند بردم آوردم بالا هم که مثل جهنمه انقد گرمه.

[QUOTE=103596200]پول جمع کن خودت کارای خونه روکن.یا خسیسه یا پول نداره. از زبون این واون بگو میگن چطور زندگی میکنی و ...[/QUا

خسیس نیست پول که نداره دستش ولی یه زمین داره که با داداشش شریکه. الان گرون شده ولی تا یکی دوسال دیگه خیلی گرون میشه.من میگم اونجارو سال بعد بفروش عوض کنیم میگه نه من اونا نگه داشتم واسه بچه ها. در حالی که این حرف داداششه نه این.چون قرار بود از اول حقوقت اونجارو شد جفتش بفروشیم بریم یه خونه بزرگتر بخریم

[QUOTE=103596200]پول جمع کن خودت کارای خونه روکن.یا خسیسه یا پول نداره. از زبون این واون بگو میگن چط ...

وقتی نداره باهاش راه بیاو کم کم پول جمع کن.برو رو مخش باهاش حرف بزن بگو بچه ها الان نیاز دارن جای خوب زندگی کنن. بزرگ شن خودشون کارمیکنن خونه میخرن.مگه شما از پدراتون گرفتین