2777
2789
عنوان

به نظرتون اتوپرس بخرم؟ (ژانومه)

| مشاهده متن کامل بحث + 8109 بازدید | 53 پست
چرا ؟ نسبت به اتو معمولی راحت تر نیست من همش تو فکرمه بگیرم

نه اتوی معمولی راحت تره

نخر من ازپارسال یبارم استفاده نکردم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیز؟ ما کلا زیاد اتو استفاده میکنیم گفتم شاید پرس راحت تر باشه

شاید چون اغلب میدیم اتوشویی. اخه اتو ساده راحت تره. پسرامون و مردا که میدن اتوشویی کلا .

ما هم مانتو و لباسو با ساده اتو میکنیم😬

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

من خريدم خيليم استفاده ميكنم چطور بعضيا ميگن خاك ميخوره؟ 😳😳

فقط اتوي سر شونه سخته كه بايد يه كم حوصله به خرج بدي وگرنه از همه چيش راضبم

شلوارو با دو تا حركت اتو ميكني و خلااااص 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

من دوتاشو دادم بخری خوبه نخری هم اتفاقی نمیفته

ببین پرس برا اتو کردن شلوار و پیرهن مردونه و چادر خیلی راحته.

ولی برای مانتو ها و یا لباس های مدل دار که پیلی یا چین دارن خوب نیست

من خريدم خيليم استفاده ميكنم چطور بعضيا ميگن خاك ميخوره؟ 😳😳 فقط اتوي سر شونه سخته كه بايد يه كم ح ...

بخدا دقیقا واسه همون سر شونه و زیر و بمای لباس ما استفاده نمیکنیم

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.
اگه خونه ت بزرگه بخر. اخه همه ش باید گوشه اتاق باشه چون بزرگه درکل اتو های معمولی هم جوابگوی نیاز خ ...

جاش و دارم مشکلی نیست 

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
من خريدم خيليم استفاده ميكنم چطور بعضيا ميگن خاك ميخوره؟ 😳😳 فقط اتوي سر شونه سخته كه بايد يه كم ح ...

دقیقا👍

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

بنظر من اصلا نخر من که پشیمونم؛ پارسال برا جهازم ۱۲۰۰ دادم خریدمش الان شیش،ماهه ازدواج کردم یبارم ازش استفاده نکردم فقط اتاق خوابمو اشغال کرده

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
بخدا دقیقا واسه همون سر شونه ما استفاده نمیکنیم

شوهر من با حوصله سر شونه هاي پيراهناشو اتو ميكنه 

هرچي باشه باز از اتوي معمولي راحتتره ها 😁😁

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
من دوتاشو دادم بخری خوبه نخری هم اتفاقی نمیفته ببین پرس برا اتو کردن شلوار و پیرهن مردونه و چادر خی ...

اتوی دستی دوتا دارم اما احساس میکنم برا چادر و پرده و مانتو البته راحت تر باشه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
بنظر من اصلا نخر من که پشیمونم؛ پارسال برا جهازم ۱۲۰۰ دادم خریدمش الان شیش،ماهه ازدواج کردم یبارم از ...

چرا استفاده نميكني آخه؟. 🤔