2777
2789
عنوان

خانومایی که دسپختشون خوبه تشریف بیارید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوکو پیاز هم مگه داریم

اره منم تازه فهمیدم که داریم😂😂

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
اولین بارم بود،من که خیلی دوس داشتم،پیاز و تخم مرغ و ارد و نمک و فلفل سیاه قاطی کن بریز تو روغن،البت ...

پیاز رنده شده؟ بعد آرد سفید زدی؟ بنظرمنم خوشمزه باید باشه. میشه بگی چقدر پیاز و آرد و چندتا تخم مرغ زدی؟

پیاز رنده شده؟ بعد آرد سفید زدی؟ بنظرمنم خوشمزه باید باشه. میشه بگی چقدر پیاز و آرد و چندتا تخم مرغ ...

اره رنده کردم،بله ارد سفید زدم

من ی پیاز متوسط و یه دونه تخم مرغ و یه قاشق ارد زدم،ولی ولو شد بیچاره،ی تیکه انداختم ولی اخرش سه تیکه شده بود😂😂😂😂منم دفعه اولم بود همینجوری زدم همه چیرو

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

من خمیرشو خودم درست میکنم ..واسه دونفر و نصفی (پسرم ) ارد گندم یه لیوان با دوتا قاشق روغن یا کره اب شده کمی نمک یه قاشق شکر با یه قاشق خمیر مایه فوری ....من تخم بلدرچین هم میزنم بهش و شیر ...خمیر مایه رو با اب ولرم قاطی میکنی میذاری ده دقیقه کنار ....بعد همه را قاطی میکنی ورز میدی یه ربع بعد مثل چونه نون میشه میذاری یه ساعت کنار ...بعد وسطش رو گوشت قارچ مرغ فلفل دلمه ....هر چی داری تو خونه با پنیر پیتزا میذاری وسطس همون مایه پیتزا .روشم زرده تخم مرغ ...داخل فر 170 چهل و پنج دقیقه امادست

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .
فکر کنم منظورش پیازچه باشه

نه بابا پیاز،تو گوگل سرچ کنید میادش

اره رنده کردم،بله ارد سفید زدم من ی پیاز متوسط و یه دونه تخم مرغ و یه قاشق ارد زدم،ولی ولو شد بیچار ...

ممنون گلم. منم حتما شب درست میکنم.

نمیدونم چرا جدیدا اینقدر غذا هوس میکنم تا نخورم هم دست بردار نیستم.  حتی سر بارداری اینجوری نبودم...