2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 47 پست
اینو که تو بیمارستانا هست برا من دوتا بودن حتی یه لحظه هم تنهام نمی زاشتن هی ماساژ می دادن منو 

ن ی اتاق خصوصی میدن پرستارم نمیادبالا سرت فقط خود دکتره .بقیه چیزارم نمیدونم اولین بارمه هرکیم یچیزی میگه.تو سایتام هرچی میخونم میبینم باهم فرق دارن.دکترمم فعلا هیچی نگفته

ن ی اتاق خصوصی میدن پرستارم نمیادبالا سرت فقط خود دکتره .بقیه چیزارم نمیدونم اولین بارمه هرکیم یچیزی ...

یبار ب من گفتن تو خود بیمارستان ک میری تو برگه ای ک پر میکنی نوشته کدوم حالت میخای . بدون هیچی. با ماما. با دکتر و...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاشو با مامانت برین دم در بیمارستان از بخش زایشگاهش بپرسین

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
همونو دارم میپرسم دیگه.مگه ازالان بیمارستان انتخاب میکنن؟میرن اونجا چی میگن .من دکترم اون بیمارستان ...

من رفتم بیمارسان یه دکتری انتخاب کردم مثلا چندا زنان زایمان بود من یکی انتخاب کردم رفتم پیشش گفتم می خوام این بیمارستان زایمان طبیعی کنم اینمام خیلی خوشحال ماینه کردنگفت زمان زایمان گفت منم رفتم 

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
😂😂😂چ خوب

تازه سه زارینم از کمر بی حس کردن داشتن درمورد قرمه سبزی حرف می زدن یکی از دکترا می گفت همش الکی زایمان طبیعی زن خودم سه بار زایید همه سزارین طبیعی چیه 

من رفتم بیمارسان یه دکتری انتخاب کردم مثلا چندا زنان زایمان بود من یکی انتخاب کردم رفتم پیشش گفتم می ...

اها 😕پس منم برم ی سربیمارستان ببینم چی میگین .دست رو دست نزارم 

اره باید همین کاروکنم

برو بگو می خوام بیمارستان شما زایمان کنم اگه طبیعی باشه که خیلی استقبال می کنن البته بیمارستان دولتی