2777
2789
عنوان

قرار بود خبر امشبو بدم

18364 بازدید | 550 پست

سلام دوستان ببخشید دیر شد بخدا دیشب یه کارایی کرد مردد بودم همشو بزلرم یا نه چون می ترسیدم بگین سرکاری و اینا. آخه خودمم فک نمی کردم ایین قدر درکش از مسایل عاطفی عالی باشه 😕 اصن انگارتو عمرش  فیلم ندیده دیشب بود یه خورده زیادی خسته بود ۱ و خورده ای اوند دیگه😂😂منم دیگه گفتم داره از گشنگی میمیره کاریش نداشتم فقط گفتم سلام عزیزم.رفت لباس عوض کنه میز چیدم خیر سرم کلی خوشگلش کردم😶😶دوباره یادم افتاد عصبی شدم😅 دیگه گلپر و هزار تا کوفت و زهرمار اومد، تو آشپزخونه بودم. دیدم داره سرپا سرپا میزو چپ چپ نگاا میکنه .برگشتم نمدونم چیکار کنم سرمو برگردونم دیدم داره از آشپزخونه میره بیرون 😶😶😶خدایا این اینجا چیکار میکرد 🤔دید برگشتم میگه خسته نباشید فکر کنم داشتین کاردستی درست می کردین . اشکال نداره خودم جمع کردم (با یه قیافه 😶مایل به😊)(توضیح اینکه من از نت عکس خانم پیدا کردم بزرگ پرینت رنگی دادم بگیرن یا بعضا خودم تنه رو کشیدم. حوصلم سر میره دامنشونو گلبرگی قاشق پلاستیکی بادکنکی چیزی میزنم خوشل شن😐 این به اون میگه کاردستی) . دیگه نفهمیدم چیشد، فقط گفتم مرسی😐🌹. امدم برم سر میز  دیدم گلبرگا رو جمع کردههههه😶😶😶😶😳😳😳😳 (دوستانی که باور نمیکنن واقعاااا حق دارن منم اصلا نتونستمم عصبانی بشم تا ۵ دیقع😳بودم ولی من با اینا رفت و آمد کردم خونه اصلا نمدونن فیلم چیه معنی نمده براشون 😕 هیییچ بازیگری ام نمیشناسن دیگه اخلاقشونم خودتون تصور کنید😖مهربوننا ولی اینجورم هستن . ولی من آخه میگم بعضی چیزا نباید مگه ذاتی باشه؟؟؟؟🙄) هیچی کوتاه اومدم نشستم خوردیم . یه ذره شد دیدم جو سنگینه گفتم خب سر حرفو باز کنم . بهش گفتم راستی میگما اسم بچه هامونوچی بزاریم؟؟؟🤩(یکی از بچه ها دیروز بهم یاد داد گفتم پرسیدم منظور این بود می پرسم 😂🙈) برگشته یه ربع فکر کرده می پرسه آها حیوون خونگی می خوای؟؟😐(انقدر پیروز مندانه ام پرسید که یعنی  آها من بلاخره دوزاریم افتاد  😳) فلان شده چند روز پیش تو مغازشون یه خانم به سگش گفته بود بچه فکر می کرد منم همینو میگم😡😡😡 اینو دیگه تقصیر خودم بود پرسیدم. چون خانوادگی عادت به فکر کردن راجع به چیزی که نیومده ندارن. مثلا یه بار از مامانش پرسیده بودم اسم سگتونو چی می خواید بزارید؟😊 (برا باغ میخواستن سگ بگیرن)برگشته میگه هنوز نداریم😶 خب شما که می خواین بخریمن که. البته اخلاق خوبیه ها ولی کلا راجع به چیزی که ندارن،راجع به رنگش اسمش هیچیش فکر نمیکنن

تا اینجا اینا یادم اومد ببخشید زیاد شد چیز دیگم یادم اومد بازم سرتونو میخورم😂 (همینجا) کلا نتیجه امشب این بود حالا شایدم یخورده به خاطر خستگی بنده خدا بود ولی حس می کنم داره راه میوفته ببخشید دیر شد دیشب خخیییلی دیر خوابیدیم.حس میکنم دوزلریش کجه خیلیم دیرررر راست میشه

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

ها؟

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

چی گفتی خورت بخون دوباره ببین متوجه میشی ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداقوت راه سختی در پیش داری 

ارزوی موفقیت میکنم برات

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چی گفتی خورت بخون دوباره ببین متوجه میشی ؟

عه کلی سعی کردم خوب بنویسم 💔 نقطه و اینا

کجا رو نمفهمیدی؟؟

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
عه کلی سعی کردم خوب بنویسم 💔 نقطه و اینا کجا رو نمفهمیدی؟؟

هیچ جا ولش کن .اینی که گفتی شوهرت بود ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم