2777
2789
عنوان

هود مخفی

191 بازدید | 9 پست

من قصد دارم واسه اشپزخونه م هود مخفی نصب کنم خواستم بدونم کسایی که دارن راضی هستن؟ برای نظافتش به مشکل نمیخورین؟ چون دورتادورش ام دی افه کثیف کاری نمیشه؟

مامانم داره راضیه.منم خیلی مبدوستم آشپزخونه شیک میشه

ممنون. منم از ظاهرش خوشم میاد . ولی چون ام دی اف دقیقا روی گاز قرار میگیره میترسم مدام روش چربی و لکه بیفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون. منم از ظاهرش خوشم میاد . ولی چون ام دی اف دقیقا روی گاز قرار میگیره میترسم مدام روش چربی و لک ...

من ندیدم مامانم گلایه کنه .همیشه ام تمیزه.یکم ملایم تر آشپزی کن.خیلی شعله رو زیاد نکن.در تابه و قابلمه رو همیشه بذار

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام منم می‌خوام  بگیرم.راصی هستی؟؟من دیسک کمر دارم خیلی نمیتونم خونه رو تمیز کنم.کثیف ماریس زی ...

اره راضی هستم اتفاقا خیلی راحت تر از هود های روکاره. مال ما کامل داخل کابینت مخفیه.

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید