2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم بگین

هر کاری کردم آب نشد لعنتی

رژیم

شنا

باشگاه- دراز نشست. حذف نون و برنج و .... خیلی کم در حد 2 سانت کم شد. در نهایت پارسال 5 دی رفتم لیپو کردم راحت شدم. باید 10 سال قبل اینکار رو می کردم

هر کاری کردم آب نشد لعنتی رژیم شنا باشگاه- دراز نشست. حذف نون و برنج و .... خیلی کم در حد 2 سانت ...

ببخشید سایز دور شکم باید چند باشه که اینکا رو انجام بدن

منظورم اینه که حداقلی وجود داره یا نه؟

سلام دوستان قربانی هستم مشاور طب سنتی شرکت نیوشا مزاج شناسی رایگان و ارائه راهکار های درمانی در زم ...

از اینها و اینجور چیزها خیلی استفاده کردم سنتی. طب چینی هندی سوزنی

قرص همه جوره ورزش

همه اش چرته و فقط برای پوله. باز ورزش یه کوچولو بعد از 9 ماه تاثیر داشت خودمو کشتم 9 ماه هفته ای 3 روز استخر. رژیم شام سبک و سالاد و اینها شکمم دو سانت کم شد.

این پودر طب و پک و اینها همه اش چرته

من یه مدت طبق برنامه کرفس کالری شماری کردم و یه روز درمیونم باشگاه رفتم‌ ‌. شیش سانت شکمم اب شد و حدود ده کیلو کم کردم.  اما وقتی رژیم و باشگاه رو ول کردم بازم برگشت 😭

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 
سخت نبود؟؟؟

منظورت لیپو سخت نبود؟ 

اصلا سخت نبود. همراه هم نداشتم. یه روز مرخصی گرفتم. از فرداش هم سر کار بود. توی خونه هم خودم کارامو کردم. 

اگه بگم سختیش فقط این بود که تا چند روز نمی تونی دوش بگیری همین. و باید از توالت فرنگی استفاده کنی اگه فرنگی نداری باید سرپا باشی.

من یه مدت طبق برنامه کرفس کالری شماری کردم و یه روز درمیونم باشگاه رفتم‌ ‌. شیش سانت شکمم اب شد و حد ...

واای دیدین چ اعصاب خورد کنه اب شدنش انقدر سخته 

ولی ولش کنی برگشته

ببخشید سایز دور شکم باید چند باشه که اینکا رو انجام بدن منظورم اینه که حداقلی وجود داره یا نه؟

من شکمم بزرگ بود. یعنی دور کمرم با 106 سانت بود که الان شده 84 سانت

حداقلی وجود نداره اگه چربی هر قسمت یه جوری باشه که وقتی حالت نیشگون می گیری سه سانت بین دو انگشت چربی جمع بشه اون ناحیه رو میشه لیپو کرد