2777
2789
عنوان

خیلی به این جمله باور دارم

200 بازدید | 8 پست

باورهای ما ، زندگیمون را میسازن. باید مثبت بود و تلاش کرد و ادامه داد تا موفقیت روی خودشوونشون بده‌.

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من این روزا خیلی به جمله ای نیاز دارم ک حالمو زبر و رو کنه😔یه حالی ام... همه میگن اوف چه قویی ولی ...

سلام خواهرم .چله آیت الله حق شناس وچله زیارت عاشورا  برای رفع حاجت و شفا گرفتن و بخت گشائی و ازدواج خیلی موثر وکار گشاست با توجه به این ماه عزیز اگرهم نائب خواستین بنده درخدمتم بنده خانوم روحانی ام با تمام شرایط وآداب دعا و مناسک انجام میدم

من این روزا خیلی به جمله ای نیاز دارم ک حالمو زبر و رو کنه😔یه حالی ام... همه میگن اوف چه قویی ولی ...

قوی باش گلم ، حتی تظاهر به شجاعت یکی از راه های رسیدن به شجاعت حقیقی هست.

قوی باش گلم ، حتی تظاهر به شجاعت یکی از راه های رسیدن به شجاعت حقیقی هست.

من همه عمرم تو این تظاهر بودم شکوه ندارم ولی الان یکم نیاز دارم راحت باشم بی دغدغه بچه مو تو حریم امن خودم تربیت کنم.هیع

..

اول صبحی حال خوبتونو بد نکنم

التماس دعا دختر قوی❤ 

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند
من همه عمرم تو این تظاهر بودم شکوه ندارم ولی الان یکم نیاز دارم راحت باشم بی دغدغه بچه مو تو حریم ام ...

مطمئنم موفق میشی عزیزم ، 😍😍😍😍

سلام خواهرم .چله آیت الله حق شناس وچله زیارت عاشورا  برای رفع حاجت و شفا گرفتن و بخت گشائی و از ...

من میخوام

اگر در زندگی بدنبال چیز مهمی باشی قطعا به نقطه ای میرسی دیگر برد و باخت برایت مهم نیست فقط میخواهی سمت هدفت حرکت کنی چه موفق شوی چه شکست بخوری