2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین رفتین تاحالا؟؟

329 بازدید | 25 پست

همسرم میگه امسال بریم 

من خیلی دوست دارم برم 

اما همش میترسم گم بشم 

اون لحظه ایی که ازش جدا میشم برم زیارت کنم 

ترس تو وجودمه

اگه رفتین توروخدا از تجربه هاتون بگین 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

من رفتم 

ترس نداره که انقدر ایرانی اونجا هست انگار از خونتون رفتی بیرون 

فوق فوقشم گم شدی گمشدگان بغل حرمه میری بهشون میگی 

برو بهترین تجربه ایه که میتونی داشته باشی 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو خدا نرین... دوست من توی تصادف بعد پیاده روی اربعین رفت تو کما بعد 17 ،روز تو بیمارستان بغداد ف ...

خدا دوستتونو رحمت کنه

ولی اونجا اونقدر امنه و امکانات هست که اتفاقی نیوفته 

هرکس طوریش شده ک یک در ملیونه 

صد در صد از بی دقدتی و بی توجهی خودش بوده 

من رفتم  ترس نداره که انقدر ایرانی اونجا هست انگار از خونتون رفتی بیرون  فوق فوقشم گم شد ...

واقعاااا😍😍😍

هرچی به همسرم میگم با یه نفر بریم که یه خانومم همراه باشه میگه نه خودمون تنها

البته شاید بابام هم بیاد

اما میترسم که تنهاام

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

شوهر من ۵ ساله میره هم تاسوعا عاشورا هم اربعین . خیلی هم تعریف میکنه خوبه . ولی من نرفتم . شوهرم میگه برا خانوما کمی سخته . اذیت میشن . البته منم بچه کوچیک داشتم تو این سالا نمیتونستم برم . 

واقعاااا😍😍😍 هرچی به همسرم میگم با یه نفر بریم که یه خانومم همراه باشه میگه نه خودمون تنها البته ...

بیا باما بریم   منم میترسم تنها بریم  

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
خدا دوستتونو رحمت کنه ولی اونجا اونقدر امنه و امکانات هست که اتفاقی نیوفته  هرکس طوریش شده ک ...

نه خیر از،امکانات ضعیف عراق بود.

بعد پنج ساعت با یه وانت رسوندنش بیمارستان. 

اگر زودتر رسیده بود زنده میموند.

واقعاااا😍😍😍 هرچی به همسرم میگم با یه نفر بریم که یه خانومم همراه باشه میگه نه خودمون تنها البته ...

اره چیزی نیست نگران نباش 

برو 

دعا کن قسمت منم بشه امسال برم

ما پارسال رفتیم 2تایی باهمسرم سال اول ازدواجمون بود. خیلی خوب بود. عالی ترین سفر عمرم بود. 

نترس واسه زیارت ی جا مشخص کنید ساعت بزارید همو پیدا کنید. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
ببخشید عزیزان چه قدر هزینه داره اخه همه میگن  اب و غذا اونجا زیاده بقیشم که راه میری فقط پول و ...

هزینه پاسپورت و ماشین ک بری تا لب مرز و بعد اون طرف هرچقدر هزینه ماشین 

ولی خب غذا و همه چی هست 

خرج انچنان نداره 

ما پارسال رفتیم 2تایی باهمسرم سال اول ازدواجمون بود. خیلی خوب بود. عالی ترین سفر عمرم بود.  نت ...

واقعاااا دوتایی رفتین 

گم نشدی؟؟؟؟