2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من تا ۶ ماه همینجوری تغییر رنگ میداد..😁

بعدش روشن شد.دخترم اولش خوب بود بعد این که تو دسنگاه گذاشتیم برای زردی کم کم سبزه شد.الان انگشتای دستش داره رنگ عوض میکنه شده سفید و سبزه .یعنی میخواد کلا سفید شه

آخه اول سفید بود.سه ماهشه ولی خیلی لاغر.۵۳۰۰ وزنش

رنگ دانه پوست بچه کم کم خودشو نشون میده، بچه ها اولش خیلی روشنن بعدش رنگ واقعیشون مشخص میشه، حالا هم بچت لاعره بزار اقلا ۶ ماهه بشه رنگ پوستش تثبیت میشه، تپلم که بشه روشن میشه 😍

بعدش روشن شد.دخترم اولش خوب بود بعد این که تو دسنگاه گذاشتیم برای زردی کم کم سبزه شد.الان انگشتای دس ...

پسر من اول سفید بود بعد تو سه ماهگی یکم گندمی شد از ۶ ماهگی مثل نوزادیش کاملا سفید شد

رنگ دانه پوست بچه کم کم خودشو نشون میده، بچه ها اولش خیلی روشنن بعدش رنگ واقعیشون مشخص میشه، حالا هم ...

خداکنه آخه خودم خیلی سفیدم هرکی میبینه میگه دخترت سبزست که.وقتی گداشتیم تو دستگاه برای زردی چشم بند و مای بی بی داشت.الان دورچشمش و زیر پوشاک سفیده

پسر من اول سفید بود بعد تو سه ماهگی یکم گندمی شد از ۶ ماهگی مثل نوزادیش کاملا سفید شد

خوش به حالت .کاش دختر منم سفید شه.البته مهم سلامتی.ولی من همیشه بچمو سفید تصور میکردم