2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

101 بازدید | 8 پست

از بچگی یبوست داشتم بعضی وقتام خونریزی ولی خوب میشد.دکترم رفتم گفتن ارثی رژیم غذاییت مراعات کن.الان چن وقته دوباره زخم شده احساس میکنم شکاف داره.باهرمدفوع دردم میاد.امروزم خونریزی داشت. مدفوعم سفت نیس ولی حجمش بزرگه.میترسم برم دکتر از کلونوسکوپی و...میترسم. شما تجربه دارین؟؟؟؟؟

رژیم غذاییت رو تغییر بده و فیبر و میوه و سبزی خیلی زیاد بخور

تا جایی که ممکنه توالت فرنگی استفاده کن

پماد رکتول از داروخانه بگیر برای زخمت

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید داخل مقعد زخمه بیرون نیس که بزنم

پماد رو بگیری طرز استفاده شم نوشته عزیزم یه اپلیکاتور داره که با اون پماد رو داخل می کنی و روش گاز استریل میذاری

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

مدفوع بزرگ برا وقتیه که شکمت هر روز درست کار نکنه..میمونه و سفت و بزرگ‌میشه..منم خیای بدتر از تو تجربه شو داشتم..کلی هم دکتر رفتم..همه ی راهکارآ یه طرف این بامیه لامصب هم یه طرف😁

یعنی اصلا نمیزاره چیزی تو روده ت بمونه..خیلی هم روان میکنه..من از ترسم که نکنه تموم شه ماه پیش،کلی فریز کردم تو یخچال..هم میریزم تو غذا و هم خامش رو میخورم..خداییش خامش هم مزه ی خوبی داره..

برا منم دکتر گف ارثیه ..هم پدرم هم خواهرام یبوست دارن بعضی وقتا از نوع شدید..که به همه این توصیه رو کردم راضی بودن..خواهر کوچیکم که کلی ذوق کرده بود ازین که اثرگذار بوده براش..امیدوارم بدرد توام بخوره

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
ببخشید داخل مقعد زخمه بیرون نیس که بزنم

منم هستم, از بیرون هیچی نیس از داخله, باید اب زیاد بخوری یبوست نشی یجور هموروییده اما خب هنوز عود نکرده نگران نباش حالا دکتر بری پماد میده منم هنوز دکتر نرفتم 

پماد رو بگیری طرز استفاده شم نوشته عزیزم یه اپلیکاتور داره که با اون پماد رو داخل می کنی و روش گاز ا ...

وای آره.. خییلی عالیه..پماده رو یادم رف بگم بهت..پماده آنتی هموروئید..اپلیکاتور داره که با اون میزنی میره داخل روده ت...ولی اول باید سر اپلیکاتور رو چرب کنی تا اگه به زخمت خورد اذیت نشی و روان بره تو مقعدت..میوونی با یکمی روغن زیتون یا حتی روغن مایع چربش کنی...واقعا پماد محشریه

ناشتا بخورم؟چقد بخورم هرروز

فرقی نداره.. مثلا من ده تا میریزم تو سوپ ..یا کنار مرغ..خلاصه کنار هرغذایی ده تا بامیه بخارپز شده دارم که بخورم.. خامش رو هم کنار هر میوه ای میخورم..

در کل هر جور بخوری تاثیرشو میبینی..خامش تاثیرش بهتره البته