2777
2789

نی نی  هاتون چقدر  میخوابن؟  دخترم  پنجاه روزشه  ساعت  دوازده  شب  میخوابه  تا دوازده  روز  بعد  شیر  هم که  میخوره  خواب آلود  میخوره 

دوازده ظهر دیگه  کلا  بیداره  تا دوازده  شب  شاید  روی هم  یک  ساعت  در روز  نمیخوابه

بیداریش زیاد نیست  واسه  نوازد  این  سن؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی منم حدودا ۵۰ روزه ست

حال به حالیه

یه روز همش خوابه نهایتا دو سه ساعت بیدار باشه.

یه روزم همش بیداره،بخوابه هم هی نق میزنه تو خواب هی غر میزنه.

یه شب راحت میخوابه

یه شب تا ۲ بیداره😭وای منم تو روز اصن نمیرسم بخوابم بچه کوچیک دارم یکسال و ۹ ماهشه.شب به جا که میرسم بیهوشم😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
هم بیدهریش زیاده هم پیوسته خوابیدنش تا ظهر خودت باید خوابشو کنترل کنی  پاشنه پاش و بمال بیدار ...

پوشک  و اینا  عوض  میکنم  حتی  بغلش  میکنم  دور  خونه  می‌چرخونم  ولی  کلا  خوابه 

چیکار  کنم  ببرم  دکتر؟ 😞

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
خوش بحالت تو از بندگان‌نظر کرده خدایی😅 من که تا روز تولد تاالان که پسرم شش ماهش شده نشده دوساعت رو ...

در طول  روز  سرویسم  هیچ  کار  نمیتونم  بکنم  هیچی  کار  تا میذارمش  زمین  گریه  میکنه 

پوشک  و اینا  عوض  میکنم  حتی  بغلش  میکنم  دور  خونه   ...

نه دکتر نمیخواد 

یه پارچه نرم نخی و اب ولرم بزن اروم بمال به صورتش. هر جور شده نزار بیشتر از دوساعت بخوابه. اینطوری خوابش منظم میشه و در طول روزم خسته میشه میخوابه

فقط بچه تو خواب قندش میفته ها. خیلی خطرناکه حواست ششدونگ بهش باشه

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
نی نی منم حدودا ۵۰ روزه ست حال به حالیه یه روز همش خوابه نهایتا دو سه ساعت بیدار باشه. یه روزم هم ...

وای  عزیزم  خیلی  سخته  که  من با این  یه دونه  پوستم  کنده  شده  😣 تو دیگه  یه کوچولو  دیگه  هم داری 

بچه منم اینجور بود فقط هر دوسه ساعت بیدارش کن شیر بده بهش...تا دا ماه اینجوریه بعد کاملا طبیعی میشه. ...

آره  شبا  هر سه  ساعت  بهش  شیر  میدم  خواب آلود  میخوره  میپره  گلوش  یهو  میگم  یااا  حسین  پرید  گلوش  شوهرم  از تو اتاق  با ترس  میاد   😁

حتما هر دو ساعت شیر بدبهش دو سه هفته دیک خوب میشه

باشه  حتما 

دو سه  هفته  دیگه  یعنی  دو ماهگی  چطور  میشه  یعنی  طول  روز  هم میخوابه؟ 

نه دکتر نمیخواد  یه پارچه نرم نخی و اب ولرم بزن اروم بمال به صورتش. هر جور شده نزار بیشتر از د ...

باشه  حتما  مرسی  از راهنماییت 😍

بیداریش که زیاده اما این چیزا دکتر نمیخواد. هر بچه ای یجوره. بعضیا بیشتر میخوابن بعضی کمتر. دیگه شانس شماست. بچه منم چهل روزشه. خوابش خوبه خدا رو شکر. اما دختر اولم یادم همش خواب بود. من فقط بالا سرش میشستم که بیدار بشه. ناراحت بودم از خوابش فکر میکردم مشکل داره.