من یه ماه دیگه میکرو انجکشن دارم ،خیلی میترسم نشه ،خودم اندومتریوز گرید ۲دارم شوهرم هم تعدادو سرعت اسپرمش پایینه،کیا تجربه دارن یا میشناسن کسایی که با شرایط من بچه دار شدن؟خیلی میترسم نشه دکتر میگه از روز سوم کاشت باید زندگی عادی رو ادامه بدی و میتونی سر کار بری ،
عزیزم نگو کاشت بگو انتقال جنین فکر منفی نکن انشالله که میشه فقط خدا باید بخاد بعداز انتقال نشاسته تو اب حل کن بخور شیر سویا هم خوبه تا جایی که میتونی استراحت کن تا یه هفتم حمام نرو بعده یه هفته حموم پنج دقیقه ای با اب ولرم بکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میترسم اگه امید زیاد داشته باشم بعد نشه بشکنم،پنج ساله هر ماه منتظرم
میفهمم حست رو اون مشکل همسرت که مطمئنن ربطی نداره چون وقتی جنین تشکیل دادی دیگه به اون کاری نداری مشکل خودتم ربطی به بعد تشکیل نداره که فقط به خوراکت برس ببین چیا خوبه برای اون زمان خوراکی مصنوعی و چیزایی که برا لانه گزینی خوب نیست نخور
شوهرم عین خیالش نیست میگه انقدر به خودت فشار نیار نشد هم نشد حتی قبل از اینکه آزمایش بده و بدونیم خودشم مشکل داره این حرفو میزد،ولی من وقتی یه بچه میبینم دلم ضعف میره