2777
2789

نمیترسی تو ویلایی؟؟اونم قدیمی ساز؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميترسم ولي خوب چون نزديکم کسي رو ندارم کمتر حس امنيت داره تا اپارتمان..برا همينم دودلم 

من فقط تو اپارتمان حس امنیت میکنم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من که نخریدم ولی بعد ۹ سال آپارتمان نشینی رفتم ویلایی الان تقریبا دوساله 

هم خودم آرامش دارم هم بچه هام 

پسرم قبلا بعد شام و نهار تکون میخورد میگفتیم بشین طبقه پایین اذیت میشن 

الان بعضی وقتا شده مهمون داشتیم یا بچه خوابشون نمیبره ۱/۳۰بازی و جیغ و سروصدا میکنن راحتیم 

قبلا شوهرم از ۱۱ شب اجازه نمیداد طرف بشورم یا لباسشویی روشن کنم چون پنجره آشپزخونه همسایه ها کلا میخورد تو پاسیو و صدای ظرف شستن و آب و... میرفت الان این محدودیتا رو نداریم به خدا خیلی خیلی راحتتری 

منتظر اتفاقات خوبم 
دوتا بچه دارم همسرم ميگه ويلايي بگيريم بچه ها راحت باشن

آره خیلی خوبه پسر من عاشق خونه مامانمه برا خودش میره میاد همش میگه خونه اونا خیلی خوبه کاش بیان خونشونو با ما عوض کنن🤭😅

خونم بزرگه و نوساز ..خودمم دوسش دارم ولي فقط بخاط اسايش بچه هام ميگم 

صد در صد واسه بچه ها بهتره 

امنیت هم داره ما ویلایی هستیم چند بار در پارکینگ و ورودی رو بچه ها نبسته بودن تا ۳ نصفه شب باز بود هیچی نشد خداروشکر 

ولی خونه برادرزاده شوهرم آپارتمانیم هست پارسال دزد زد همه طلاهاشو برد

منتظر اتفاقات خوبم 
من که نخریدم ولی بعد ۹ سال آپارتمان نشینی رفتم ویلایی الان تقریبا دوساله  هم خودم آرامش دارم ه ...

ميترسم پشيمون بشم از فروش خونه..برا بچه ها صد درصد بهتره خودمونم همين داستانا رو داريم