2777
2789
جلسه ای 45 ده جلسه باید بره

وای چقدر نامرد یه کلینیک ب من گفت ی جلسه صدوخورده ای میشه ولی من رایگان انجام میدم برات منتم داشت میزاشت

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر نامرد یه کلینیک ب من گفت ی جلسه صدوخورده ای میشه ولی من رایگان انجام میدم برات منتم داشت می ...

جلسه ای صد و خورده ای؟!! چه خبره؟!!! البته نرخ مشخصی نداره که هرکی هرچی بخواد میگیره

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
جلسه ای 45 ده جلسه باید بره

رفتم پلاسما جت پیشش بعد گفت دوره اش تموم شد بیا کربوکسی انجام میدم برات گفتم چنده گفت صدوخورده ای ولی من ازت نمیگیرم، اخرم طول درمانم تموم شد بهش پیام دادم کی بیام برای کربوکسی جواب نداد بیشعور

یک خاطره داریم و یک خروار شب که هی تکرار میشود و حافظه ای که هی از تو پر میشود و جانی که هی به لب میرسد اما در نمیرود...!
جلسه ای صد و خورده ای؟!! چه خبره؟!!! البته نرخ مشخصی نداره که هرکی هرچی بخواد میگیره

اره جلسه ای گفت اینقدر، انجام نداد ک چندهفتست پیام منو ت‌ل‌گ‌رام خونده ولی جواب نداده

لک نشد پوستت به خاطر پلاسماجت؟

ن واسه لک همین رفته بودم قشنگ برد لکارو

رفتم پلاسما جت پیشش بعد گفت دوره اش تموم شد بیا کربوکسی انجام میدم برات گفتم چنده گفت صدوخورده ای ول ...

کلا یه جوری ن همشون😐 خواهر من چون مریضشه بهش گفته جلسه ای 45 ولی تو 35 بده

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
خب چی شد ک دلبرت رفت؟

نمیدونم یهو رفت یهو یه روز دیگه پیامامو جواب نداد و سین نکرد و رفت

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊