دلارام_جوووون مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 عنوان توروخدا يكي بگه اين چيه | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 84 پست از تو كيف مداركش پيدت كردم قلبم داره مياد تو دهنم تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 1398/06/12 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فلفل_صورتی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1468 اسی چشمات درشت نیس احیانا؟اخه میگن چشم بزرگ کم سو هست. منم همطنم یه چی جولو دستمه نمیبینمخو از اول اون لامصبو میدیدی. من الان به شوهرم شک کردم برم یه گشتی تو وسایلش بزنم😂😂😂😂
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 عزیزم مستقیم ازش بپرس چرا ما زنا اینجوریم خودازاری داریم بابا بگو این چیه من صدتا فکر کردم بگو چیه&n ... خودم فهميدم ديگه مال كارتش بود بخير گذشت تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 اسی چشمات درشت نیس احیانا؟ اخه میگن چشم بزرگ کم سو هست. منم همطنم یه چی جولو دستمه نمیبینم خو از ا ... بخدا شانسي كيفش ديدم يهو لا مداركش افتاد الان رفتم ببينم ديگه چيزي نيس ديدم اين نداره از اينا باز برا شما تجربه ديدين فكر نكنين شوهرتون بده قلبم افتاد بخدا تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
negaaaram عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 4241 اره همونا بود اه چقدر فحش دادم شوهرمو😔خدا منو ببخشه خدا یا شوهرت؟ اشکالی نداره بالاخره هرکس باشه اول به سیم کارت بودن شک میکنه ولی اصلا به روش نیاری که این اشتباه رو کردی ها هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 الان عذاب وجدان نداری ایا واي خيلي انقدر فحشش دادم😔ميخواستم برم خونه بابام اينا تااين حد داشتم ميميردن واقعا خدا منو ببخشه خوب شد نرفتم وگرنه ابروم ميرفت تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
فلفل_صورتی عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 1468 بخدا شانسي كيفش ديدم يهو لا مداركش افتاد الان رفتم ببينم ديگه چيزي نيس ديدم اين نداره از اينا باز بر ... انشالله هیچوقت غصه وخیانت نبینی که هیچوقت فراموش شدنی نیس 🙁😢
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 خدا یا شوهرت؟ اشکالی نداره بالاخره هرکس باشه اول به سیم کارت بودن شک میکنه ولی اصلا به ... اره نميگم بفهمه ناراحت ميشه بهش شك كردم تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 انشالله هیچوقت غصه وخیانت نبینی که هیچوقت فراموش شدنی نیس 🙁😢 اره ممنون ايشالا هيچكس نبينه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
sobhesepid عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1292 واي خيلي انقدر فحشش دادم😔ميخواستم برم خونه بابام اينا تااين حد داشتم ميميردن واقعا خدا منو ببخشه خو ... 😐
دلارام_جوووون مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 بدو دیگه بادمجونام سوخت پس چیه خخ تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید