2777
2789

انشا اله خدا به همه کسانی که مستاجرن و ارزوی خریدن خونه دارن کمک کنه برام دعا کنید با خوشحالی کارهام رو انجام بدم از همتون ممنونم که برام دعا کردید وبه حاجتم رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباركه عزيزم ب سلامتي حالا ك اينهمه خوشحالي براي ماهم دعا كن در شرف خونه خريدنيم بعد ده سال مستاجري 

دعاكن ي خونه خوب بخريم جوربشه همه چي 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

به سلامتی انشالله همیشه تو خونه تون شادی و خنده برپا باشه 😍

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

مبارکت باشه عزیز خوشبحالت ماهم در تلاشیم واسه خرید خونه ولی فعلا ک قسمت نشده توروخدا برامنم دعا کن تو این شبا خیلی اوضاعم بهم ریختس از مستأجری خسته شدم😔کرایه خونمون خیلی بالاس هر سالم داره بیشترش میکنه