seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 عنوان خانه ی پدری 197 بازدید | 23 پست بعداز چندسال میخوام چندروز برم بمونم نميدونم خوشحالم یاناراحت نميدونم طاقت ميارم یانه،همیشه دلم ميخواست برم چندروزپیش مامانم اما الان واقعا نميدونم چرادودل شدم 1398/06/12 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 من چون شهر دورم میرم شهرپدری حداقل یه هفته میمونم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 نميدونم هروقت رفتم شب برگشتم خونه چندسال پیش پدرم فوت کرد شب اول اونجابودم ديگه تمام
_elvin_ عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 451 نميدونم هروقت رفتم شب برگشتم خونه چندسال پیش پدرم فوت کرد شب اول اونجابودم ديگه تمام شاید خاطره بد داری از شب موندت اونجا
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 من چون شهر دورم میرم شهرپدری حداقل یه هفته میمونم باشوهرت میری؟؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 باشوهرت میری؟؟ تعطیلی باشه باهم میریم ومیمونیم نباشه منو بچه ها میمونیم بعد میاد دنبالمون جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 شاید خاطره بد داری از شب موندت اونجا من کلا تاحالا ازشوهرم دورنبودم
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 تعطیلی باشه باهم میریم ومیمونیم نباشه منو بچه ها میمونیم بعد میاد دنبالمون منم فرداشب میرم بخوام نخوام تاهفته ديگه اونجام
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 خب با شوهرت بمون خب خونه ها رو نقاشی میکنیم وسايلا رادارم جمع میکنم فرداظهرهم برم
بادوم_بادوما عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 444 مهلا جان اين عكس و حذف كن ميتوني ي عكس بفرستي ك از روبه رو باشه چون اين تو اين عكس بالا نگاه كردي ولي مامان ميگه پسره
seyedemahla مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 1969 مهلا جان اين عكس و حذف كن ميتوني ي عكس بفرستي ك از روبه رو باشه چون اين تو اين عكس بالا نگاه ... چشم امابلد نیستم حذف کنم
بادوم_بادوما عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 444 چشمت روشن عزيزمببين بزن رو اون سه تا نقطه پايين پست قسمت حذف اونجاست