2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بار که مشکلی پیش می یاد طریقه مواجهه با اون مشکل خیلی مهمه اگه بد برخورد کنید اعتماد به بنفس می یاد پایین اما اگه بتونی از دیدگاه های مختلف اون مشکل رو ببینی می تونه کمکت کنه اعتماد بنفست بیشتر و بیشتر بشه اعتماد بنفس قابل تغییره ثابت نیست 

این مطلب اصلا تبلیغ چیزی یا کسی نیست تنها داستانی کوتاه از زندگی منه .من 31 سال عمرمه تقریبا روز خوش ندیدم یعنی دیدم اما همیشه از خودم متنفر بودم بقیه رو خوب می دیدم خودم رو داغون می دیدم همیشه همه از من بالاتر بودن همیشه افسردگی کامل داشتم هزاران هزار کتاب هم خوندم اما تاثیر نداشت روان پزشک رفتم اونم چند بار کمکی نکرد باهاشون صحبت می کردم می فهمیدم من خوبم تا اونا همشون مشکل دارن و وانمود می کنن ندارن . زندگی من شده بود روز و شب یه بار خیلی سنگین  از فشار و درد رو همراه خودم کشیدن تا با روش آلفا آشنا شدم اوایل خیلی خوب بود اما یه مدت زیاد که انجام دادم احساس کردم پرت شدم بیرون  .چون طولانی بود بقیه ش در لینک موجود در صحفه خصوصی منه 

من اعتماد بنفس دارم اما ب اندازه کافی،یعنی ن ب کفه ن ب سقف😆

و اینک ن اینجوری تربیت شدم ن مامانم اعتمادلنفس داره ک ازش یاد گرفته باشم

فقط خودم خاستمو تلاش کردم

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤

یکی از دوستام که از همه لحاظ ازم بالاتره منم متاسفانه با هاش مشکل دارم  همه فک می کنن من دارم حسودی می کنم اصلا درک نمی کنن بعضی اوقاتم فک می کنم حق بامنه  ولی اصلا متوجه نمیشه اینقدر براش دلیل میارم