2777
2789
من بارها دیدم ک ب عنوان پرستنار مهرفی میکنن ممنوع نیست که کسایی ک پیگیر پرستار هستنن احخنیاجشون میشه ...

عزیزم ایشالا شغل خوبی پیدا کنی ولی از اینجا ب نتیجه ای نمیرسی فک کنم

بهتره سر به مهدکودکا یا کاریابی ها بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی هم پرستاربخوادجوان نمیخوادیه زن مسن میخوادزمونه بدشده 

عزیزم من نمیخوام جسارت کنماولی من به شخصه خودم دوس ندارم به مردای امروزیم اعتباری نیس یه موقع دیدی بادختره ریختن روهم براهمین کم میشه کسی پرستارجون بخواد

خدایاامیدم فقط به توعه🤲🤲🤲🤲🤲
این حرفا چیه گلی جون پرسنار فقط ب بچه میرسه نه این چیزایی  ن ا

عزیزم دیدم این چیزاراکه میگم شماخودتانبین این قدماهی خیلیان میان واردخونه طرف میشن بعدم شوهرطرفو خام میکنن مردام تنوع طلب زندگی روبهم میریزن به خدا من راجع به شمانمیگما چیزایی که میشنوما گفتم

خدایاامیدم فقط به توعه🤲🤲🤲🤲🤲

اره گلی جون ولی بستگی ب پرسنارت داره گلم یه پرستنار وظیفه شناس باید طبق وظیفه ش عمل کنه  البنه چون من چنین اخلاقایی ندارم فکر میکنم همه اینطورین ولی درسن میگی