2777
2789

اونایی که عروسی کردن خانوادتون زنگ میزنه تولدتون را تبریک بگه بهتون . شما چی تولد اونا را و مناسبتا بهشون زنگ میزنید.

خانواده شوهرتون هم تولدتون را تبریک میگن

تولد شوهرتون را چی به خود شوهرتون میزنگن . اما تولد شما را تبریک نگن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی مادرشوهرم برام کادو میخره ولی مامانم نه

برای مادرشوهر پدرشوهرم هر سال تولد میگیریم

هیشکی بهم زنگ نمیزنه 

خودمونم معمولا تولد دونفره میگیریم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
توقع داری خانواده شوهرت تولدت رو یادشون باشه؟ مگه تاریخ تولد عروس و داماد مهمه؟ من خودم میگم تولدم ...

مادرشوهر من تمام تاریخ تولد عروس داماداشو یادشه و محاله یادش بره

ولی من تولد هیچکس یادم نیست 

خانواده خودم هم تولد من هم همسرمو تبریک میگن کادو هم میخرن تازه مناسبتای دیگه مثل سالگرد ازدواج و اینا هم تبریک میگن، ولی متاسفانه خانواده شوهرم پر کاهی ارزش قائل نیستن البته بین خودشون رسم دارن ولی واسه من و شوهرم بی رسمن

مادرشوهر من تمام تاریخ تولد عروس داماداشو یادشه و محاله یادش بره ولی من تولد هیچکس یادم نیست 

خب منم تولد همه عروس دامادهامون رو یادمه تبریکم میگم تا جاییکه بتونم دعوتشون میکنم کادو هم میدم ولی دلیل نمیشه تولد منم برای بقیه مهم باشه که

توقع داری خانواده شوهرت تولدت رو یادشون باشه؟ مگه تاریخ تولد عروس و داماد مهمه؟ من خودم میگم تولدم ...

من میگم آدم با این جور چیزا دلش خوشه تبریک گفتن یا یه کادوی کوچیک گرفتن، چه اشکال داره خانواده شوهر یادشون باشه متاسفانه خودشون توقعشون زیاده