2777
2789
عنوان

تركيب اين رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 45 پست
نه عزیزم کلی گشتم که این رنگ و گیر آوردم گفتم چوبی باشه قهوه ای سوخته اصلا تن قرمزی نداشته باشه اینو ...

عزيزم ببين من فقط ميترسم موهام رنگ حنا نشه و به زردي هم نزنه اين خيلي خوشرنگه😐

😭😭😭😭

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
الان رنگ از مد رفته دیگه همه مشکی میکنن یا رنگ طبیعی خودشونه اینم طبیعیه قشنگه مثل این دربیاری

واي منم همينو ميخوام طبيعي شه موهام خيلي بدرنگ شده😐

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي منم همينو ميخوام طبيعي شه موهام خيلي بدرنگ شده😐

چه رنگی شده موهات؟

من پسرونه زدم کوتاهه رنگ طبیعی شش گرفتم گذاشتم باز قهوه ای شده و مش هایلات ها روشنتر

نمیدونم چ رنگی بزنم کلا بپوشونه سیاه شه😑

قندعسل دارم من😍❤
چنده؟؟؟ گرون نیس؟؟؟؟؟

نه من 15 خریدم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چه رنگی شده موهات؟ من پسرونه زدم کوتاهه رنگ طبیعی شش گرفتم گذاشتم باز قهوه ای شده و مش هایلات ها رو ...

واي من قشنگ ديدي حنا ميزني به كلت ميشوري همون رنگي😂😂😂😂😂😂

ببخشید استارتر  بچه ها قرص جلوگیری بخوام بخرم چی باید بگم؟؟؟؟ دفعه اولمه 😐😑

الان اون تاپیک پرسیدی که 😉

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
این موهای منه بعد 1 ماه شستشو اصصلا قرمز نشده.. من پایین موهام هم دکلره بود کامل پوشوند لایک کن حذف ...

واي خوشرنگ شده ولي خيلي تيره تر از اين رنگه ست كه گلم😊ولي بازم خيلي خوشگله عزيزم مباركت باشه والا مال من شده عين حنا😐

وا مگه چه رنگی گذاشتی حنایی شده؟؟ برو لوازم ارایشی بگو رنگ تیره بده موهام طبیعی تیره شه

والا ٦و٩ دودي رو قاطي كردم ٨دوديم ريختم شد حنايي😐😐😐😐

100%دکلره میخوادروموی خودت بذاری هم به قرمزی میزنه هم رنگش زودعوض میشه 

عزيزم شما از رنگ مو سر در مياري تروخدا بگو من با اين موهاي حناييم چيكار كنم؟؟😐

100%دکلره میخوادروموی خودت بذاری هم به قرمزی میزنه هم رنگش زودعوض میشه 

دکلره کنی به زردی میزنه بشوری

دکلره صددرصد اشتباهه

الان رنگ موی طبیعی مده دیگه کسی دکلره نمیکنه گند بزنه به موهاش

قندعسل دارم من😍❤