2777
2789
عنوان

تركيب اين رنگ مو

298 بازدید | 45 پست

سلام عزيزاي دلم اين تركيب رنگ مورو ميشناسيد؟ روي موي بدون دكلره درمياد؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
ببخشید استارتر  بچه ها قرص جلوگیری بخوام بخرم چی باید بگم؟؟؟؟ دفعه اولمه 😐😑

عزيزم لزور بخر😊😂

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید استارتر  بچه ها قرص جلوگیری بخوام بخرم چی باید بگم؟؟؟؟ دفعه اولمه 😐😑

روکین خوبه

بگو قرص روکین میخوام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من زدم

مارک لیونل شماره 5 بود فکر کنم شکلاتی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دکلره نمیخواد این زیرشم ترکیبشو زده دیگه همون خرمایی خودمونه🤣

عزيزم من دكلره ندارم با چه اكسيداني بزنم؟؟؟

من زدم مارک لیونل شماره 5 بود فکر کنم شکلاتی

به قرمزي نميزد؟؟

به قرمزي نميزد؟؟

نه عزیزم کلی گشتم که این رنگ و گیر آوردم گفتم چوبی باشه قهوه ای سوخته اصلا تن قرمزی نداشته باشه اینو داد

رنگشم خیلی باکیفیت بود اصلا موهام و خشک و زبر و زمخت نکرد

نرم نرم

دکلره نمیخواد این زیرشم ترکیبشو زده دیگه همون خرمایی خودمونه🤣

واي ميترسم موهام رنگ حنا شه😐😐😐😐