2777
2789
عنوان

حق دارم از شوهرم ناراحت بشم یا نه

197 بازدید | 13 پست

شوهرم خیلی مرد مهربون و خوبیه، متین و موقره، همه تلاشش رو برای فراهم کردن یه زندگی راحت میکنه، کلا از بسیاری جهات یه مرد ایده آله، ولی مسئله ای که دارم اینه که دوس دارم از لحاظ عاطفی گرمتر باشه، احساس میکنم من زیادی شلوغش کردم، شایدم نه، امروز سر ای مسئله باهاش بحثم شد، میگه تو هم سردی، میگم چرا من هر طور که باشم، هر طور بپوشم، شب بیام پیشت بخوابم یا نخوابم، تو اعتراض نمیکنی

در مورد لباس پوشیدنم هیچوقت نظر نمیده، موهام کوتاه باشه یا بلند، ببخشید اینو میگم ولی مثلا پریودیم میاد و میره اون اصلا نمیفهمه

من میگم پس فرق من با زنای دیگه برا تو چیه

حق باشماست کاملا..

ای کاش قبل از ازدواج تو دوران آشنایی به این مسائل توجه کنید

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هیچ وقت مستقیم بهش نگو فرق من بازنهای دیگه برای تو چیه

شاید یک کم بهره هوشی کمتری نسبت به پریودی داره یا اصلاخیلی مردها مدل مو اینهارو تشخیص نمیدن.  رنگ هم در حد آبی و قرمز می فهمن

گییییییر ندین بابا زندگیتونو بکنین. ما ادما هر چقدر هم بهمون خوبی کنن بازم نقطه ضعفای طرفمونو میبینیم. بنظرم خودت رو رابطتون کار کن مثلا واسه بغل کردنش پیش قدم شو و یا هر چیزی که دلت میخواد بیشتر باشه و حس میکنی کمه❣️❣️❣️❣️

گییییییر ندین بابا زندگیتونو بکنین. ما ادما هر چقدر هم بهمون خوبی کنن بازم نقطه ضعفای طرفمونو میبینی ...

این کمبودایی که داره واسه من خیلی مهمه

من خیلی عاطفی هستم، باورت میشه هیچوقت پول یا چیز مادی ازش نمیخام

فقط محبت که اونم هیچ

همینو میگه میگه تو نمیای سمتم

شوهر منم اخلاقش اینجوری بود و خیلی اخلاقی مزخرف دیگه داشت که درست شد بغلش کن ببوسش آنقد محبت کن بهش که عادت کنه بعد اگه یه روز سمتش نری  میاد پیگیر میشه که چی شده

خدایا خودت کمکم کن