2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام درست...به کیت زیاداعتمادنکنید یک روزدرمین اقدام کنید...شما گرمی زیادبخورید...روزی 4_5تا خرمابا گردو ویا عسل بخورید برا رحم عالیه..شیر وسیب ترش اصلا نخورید چون اقدامتون نمیگیره.. یک ماه هرروز اسید فولیک بخورید..امپول نوروبیون هم بزنید برای ویتامینه وزودتر باردارمیشیداینجوری

خدایاشکرت

ما میخوایم این ماه پوزیشن داگی استایل رو اجرا کنیم 

میگن خوبه مستقیم میره جایی که باس بره 😰😰😑

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

برا رابطه خانم زیر باشه 

سمت قبله نباشید ...به خاطر گرانش زمین

پانزده دقیقه دراز بکش سمت راست کمی بالاتر از بدنت باشه

دیگه قسمت و حکمت خدا... 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سلام. طب سنتی خیلی به گرم کردن رحم برای بارداری اهمیت میده. من خودم هم خیلی وقته تو اقدام اما از روش ...

امتحان کردم نشده برا گرم کردن رحم عسل و سیاه دونه یا عسل دارچین خیلی خوبه 

اقدام درست...به کیت زیاداعتمادنکنید یک روزدرمین اقدام کنید...شما گرمی زیادبخورید...روزی 4_5تا خرمابا ...

صلوات فرستادم گلم 

اشاالله منم مثل همه منتظرارتیکر بارداریم واقعی بشه😭

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)