سلام دوستان،میخوام تجربه های خودموبگم،من چندماه قبل اقدام شروع کردم۱- به مصرف دوسین(سیاهدانه وعسل).۲-گرمی هاروبیشترخوردم۳-ماساژدادن رحم وتخمدان وبعدش بستن کمرباشال تاصبح که گرم بمونه...این کاراباعث شدرحمم گرم شه رحم سردتوانایی باوری پایینی داره.. شکر خدا ماه دوم اقدام (بامصرف دارو)ازمایشم مثبت شده...این حال خوبو برای تک تک منتظرا ارزومیکنم...موقع اذانم کلی دعاکردم برامنتظرا.ان شاالله خداوندخودش ازبیکرانش بهمون نی نی سالم وصالح ببخشه
سلام دوستای عزیزم.هممون میدونیم شرط اولش خواست خداست.بعدیش سلامت اسپرم وتخمک بالغ .گرم کردن رحم زمینه وشرایط مطلوب رو برای بارداری فراهم میکنه.خیلی ازعزیزان بااسپرم خوب وتخمک های بالغ شکایتشون اینه که مثلا چندماهه اقدامیم هیچ مشکلیم نیست نمیدونم چرا باردارنمیشم.خیلی هامون نمیدونیم اگه رحم گرم نباشه اقدام بی فایده است.من برای گرم کردن رحم از روغن دنبه+سه تاخرما به عنوان وعده صبحانه به مدت40روز بی کم وکاست.(یعنی یه روز به هرعلتی نخوردی ازون ور یه روز اضافه کن،من هرجامیرفتم به اندازه موندنم باخودم میبردم).این خیلی خوب بود من قشنگ حالتام عوض شد.لکه بینی های تیره ودرد وانقباض قبل پریودم کامل برطرف شد.این کاروحتماااابکنین ان شاءالله زود زود مامان شین😍😍😍موقع ظرف شستن هم حتماااااااااپیشبند ببندین عزیزانم