2777
2789
اوناکه میگن خواهر شوهرامون حسودن مثلا به چی شما حسادت میکنن اخه😂

مثلا خواهرشوهرم با شوهرم یه سال تفاوت سنی دارن از بچگی با هم مثل سگ و گربه بودن اما الان هر چی میشه میگه تو باعث میشی داداشم با من لج کنه،،یا میگه داداشم واسه ما فلان کار ونمیکرد اما حالا واسه تو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره والا انگار تحفه ان بعضی ها توهم دارن همه دنیا بهشون حسادت میکنن  در اصل این ادما خودشون حس ...

چمیدونم والا

تو این سایت خیلی میبینم فلانی بامن خوب نی حسادت میکنه

یعنی بای دیفالت همه حسود اینان

کامان بابا😁😁

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
مثلا خواهرشوهرم با شوهرم یه سال تفاوت سنی دارن از بچگی با هم مثل سگ و گربه بودن اما الان هر چی میشه ...

عزیزم همه خواهر برادرا بچگی سگ وگربه ان دیگه 

بزرگ میشن تازه قدر همو میدونن 

ولی خوب اینکه میگه تقصیر شماست درست نیس

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
چمیدونم والا تو این سایت خیلی میبینم فلانی بامن خوب نی حسادت میکنه یعنی بای دیفالت همه حسود اینان ...

خودشون خوب و فرشته ان اصلا هم حسودی ندارن 

ولی خواهرای همسرشون و جاریاشون همه حسود و بدذاتن

عزیزم همه خواهر برادرا بچگی سگ وگربه ان دیگه  بزرگ میشن تازه قدر همو میدونن  ولی خوب این ...

همون دیگه منم بهش میگم شما از بچگی همینطور بودین چطور میگی من باعثشم،،تازه الان خیلی خوبن با هم فقط وقتی خواهرش تو روابط شوهرم با بقیه دخالت میکنه شوهرم واکنش نشون میده خواهرشم فورا من و متهم میکنه