2777
2789
عنوان

اونایی که می خوان پزشک بشن بیان

250 بازدید | 29 پست

سلام ابجیا من می خوام پزشکی بخونم و دنبال یکی هستم باهم بخونیم اینجوری بازدهی بالایی داره،

یکی که واقعآ هدفش پزشکی باشه من 22 سالمه می خوام برای بار اخرتلاش کنم بهتر ازحسرت خوردنه یکم ترس تو وجودمه ولی می خوام مخفیانه بخونم نمی خوام کسی از اطرافیانم بفهمن قراره دوباره کنکوربدم 

بچه ها دنبال یکی هستم با هم بخونیم اعلام امادگی کنید بووووس رو لپاتون 

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برام مهم نیست چند ساله میشم فقط هدفم همینه

مشاوره بدرد نمیخوره بنظرم فعلا می خوام خودم برنامه بریزم 😎

❤اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم❤برای براورده شدن آرزوهامون یه صلوات ازته دل آمین یا رب العالمین💚

من اصن نه تو تلگرامم نه تو اینستا فقط همین نی نی سایت برام مونده همه رو بوسیدم گذاشتم کنار اره پایه ام تو نظام قدیمی یاجدید

نیازی نیست بزاری کنار فقط باید یه زمان مناسب برای استفاده کردن بزاری