2777
2789
عنوان

كي پيام نور خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

210 شهریه ثابته متغیر هم بستگی به تعداد واحد داره.میتونی خود خوان بگیری فقط برا امتحان بری دانشگاه ش ...

عزیزم میشه ی سوال بمرسم از پیام نور هرکی دیگه هم بدونه ممنون میشم جواب بده

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
اره عزیزم الانم هستم

از كي ميشه رفت واسه ثبت نام رشتت چيه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

من ترم آخرم شهریه ثابت ۲۳۰ میدم متغییرم ک بستگی ب تعداد واحد داره واحدای عملی شهریشون بیشتره مثلا با ۱۹ واحد تقریبا ی تومن دادم ترم پیش البته عملی و پایانامه هم داشتم و مهمانم..ی سری استادا واسشون حضور مهمه و نمره میدن ی سریا هم نه..۸ نمره دست استاده و ۱۲ نمره هم امتحان ک اون ۸ نمره میان ترمم شاملش میشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم میشه ی سوال بمرسم از پیام نور هرکی دیگه هم بدونه ممنون میشم جواب بده

جونم

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

اگه میتونی برو سر کلاسا، بعضی استادا ب حضور هم نمره میدن یا ی تشویقی میشه برات، شهریه ها هم هرترم ۳۵،۴۰تومن ب گفتع خودشون افزایش پیدامیکنه، شهریه ثابت هم احتمالا۲۵۰یا تو این حدودا باس باشه

موفق باشی منم میخام روانشناسی بخونم

سلامت باشی همچنین شما.خانوم دکتر😘

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
میخوام بخونم برا ارشد روانشناسی

منم همینطور.... و خیلی سوال دارم.... اینکه حتمن باید آزمون بدم یا میشه برم همینجوری بدون آزمون ثبت نام کنم..؟؟؟

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
بچه ها کسایی که دیپلم کارودانش و فنی دارن چجوری میتونن وارد پیام نور بدون کنکور بشن؟

باید بری مدرسه بزرگسال پیش بگیری بعد بری ثبت نام کنی