شهريش چطوريه؟فقط واسه امتحان ميرين؟نميخوام سركلاس برم ميخوام خودم تو خونه بخونم فقط امتحان بدم
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️ 📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
من ترم آخرم شهریه ثابت ۲۳۰ میدم متغییرم ک بستگی ب تعداد واحد داره واحدای عملی شهریشون بیشتره مثلا با ۱۹ واحد تقریبا ی تومن دادم ترم پیش البته عملی و پایانامه هم داشتم و مهمانم..ی سری استادا واسشون حضور مهمه و نمره میدن ی سریا هم نه..۸ نمره دست استاده و ۱۲ نمره هم امتحان ک اون ۸ نمره میان ترمم شاملش میشه
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اگه میتونی برو سر کلاسا، بعضی استادا ب حضور هم نمره میدن یا ی تشویقی میشه برات، شهریه ها هم هرترم ۳۵،۴۰تومن ب گفتع خودشون افزایش پیدامیکنه، شهریه ثابت هم احتمالا۲۵۰یا تو این حدودا باس باشه