2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سیب سرخ سوره یوسف رو بخون و بخورش موز،به

فقط یک بار یا ۴۰ روز به سیب سوره یوسف بخونم؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

به

انار

البته بلاخره بچه ب پدر و مادر میره و نزدیکا

شکل همونا میشه 

اگه مثلا ما خوشگل نباشیم قرار نی معجزه بشه ک 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
به انار البته بلاخره بچه ب پدر و مادر میره و نزدیکا شکل همونا میشه  اگه مثلا ما خوشگل نباشی ...

خب منو شوهرم خداییش دوتامونم خشگلیم.    ولی بازم دوست دارم بدونم چه چیزهایی تاثیر زیادی داره. اخه تو فامیل شوهرم  یکی نینی دار شده. بچه اولیش اصلا خوشگل نیست. ولی بچه دومش انقدر خشگله. همش ما میگیم عوض شده توی بیمارستان خخخ.  بهش گفتم چی خوردی توی بارداری گفت خربزه زیاد خوردم. خربزه میگن خشگل میکنه بچه رو 

خب منو شوهرم خداییش دوتامونم خشگلیم.    ولی بازم دوست دارم بدونم چه چیزهایی تاثیر زیادی دا ...

ان شاءالله ک نی نیت ناز و سالم سلامت باشه 

ب نظر من فقط تو پوستش تاثیر داره 

حالا شما به 

انار 

و خربزه 

سیب زیاد بخور 

جای دوری ک نمیره 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
خوشگل بشه که چی میدونی چقدر وقتی تو.چشم باشن خوب نیست خواهرزادمو هرکی میدید براش ضعف میرفت مدام مریض ...

اره واقعا چشم زخم خیلی بده.   ولی آدم دلش برای بچه ناز ضعف میره.  بیشتر از اینکه خوشگل باشه تپل بشه 

اره واقعا چشم زخم خیلی بده.   ولی آدم دلش برای بچه ناز ضعف میره.  بیشتر از اینکه خوشگ ...

بهش عشق بده تا عزت نفس پیدا کنه بچه ها بزرگ میشن و اینده مال اوناست همه هم زیبا هستن مطمئنا بچه ها زیبا هستن