2777
2789
عنوان

باردارا

133 بازدید | 19 پست

خانما من هنوز حرکت بچمو حس نکردم فقط بعضی وقتا یه طرف شکمم سفت میشه و هراز گاهی یه درد خفیف میاد بچه اولمه نمیدونم دقیق اینا از حرکت بچه هس یا خطرناکه کسی اینجوربوده

تیکر تولد پسرمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هنوز 18 هفته ای 4 هفته دیگه وقت داری! 

تکون های اولش مثل حرکت یه ماهی کوچولو تو شکمه یه حسه قلقلک از درون ترکیدن یه حباب. 

اصلنم درد نداره

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

منم هفته بیستمم هنوز حسش نکردم فقط پایین شکمم بعضی وقتا سفت میشه نمیدونم دخترمه یا نه.خیلی منتظرم تکون بخوره

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

چند هفته ای اجی؟

من هفته ۱۵ ام و هیچی نمی‌فهمم از حرکت هاش

یکم اگه زیاد بشینم واژنم تیر می‌کشه

در این حد ک فکر کنم ربطی ب حرکت بچه نداشته باشع

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍