2777
2789

سلام خانوما،من یک عدد حسود پلاستیکی ام😁دست خودمم نیست،با مادرشوهرو خواهرشوهرمم رابطه ام خیلی خوبه اما از وقتی ک خواهرشوهرم بارداره ی حس حسادت افتاده تو جونم ک از طرف اونم هی شعله ور تر میشه،خواهرشوهرم ی پسر14ساله داره و الان ی دخمل بارداره و اینم بگم ک فوق العاده خانواده شوهرم دختر دوستن و دخمل من اولین و تنها نوه دخمله و کانون توجه و عشق،الان ترس اینو دارم اون بیاد جایگاه مارو بدزده و اینکه هی مادرشوهرم هنوز نیومده هی میگه عزیز چشم رنگیم فلان و بهمان،دختر من خیلی خشکل و بامزه هست ولی خب شوهر خواهرشوهرم چشم خاکستریو بوره،پسر اولشون ن بوره ن چشم رنگی،نکنه این بشه😖جلو جلو بگم واسه خودمو احساسم متاسفم ولی دست خودم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن کنار بیای بالاخره نوه ی دختری عزیرتره تا نوه ی پسری حالا اگه چشم رنگی هم نباشه! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

یکم رفتارای خواهرشوهرم ی جوری شده،قبلنا مهربون تر بود،الان تا ی حرفی میزنم ناراحت میشه و بد جوابمو میده،بعد دو ماه دیدمش خندیدم تا اومدم بگم تغییر کردی(چون همه بهش میگفتن پسر داریو تغییر نکردی)بهم گفت چیه هنوز ک ب اندازه تو گنده نشدم،یا هی میگه من با اینکه شش ماهمه شکمم از شما کوچیکتره ک حامله نیستید و این حرفو بدون مقدمه میزنه یعنی بدون اینکه ما حرفی زده باشیم

سعی کن به خواهرشوهرت محبت کنی اینجوری حس حسادتت از بین میبره.

هر وقت حس حسادت خواست بیاد تو دلت زود شروع به فکر کردن درباره محاسن و خوبی های زندگیت کن و خدارو بخاطرشون شکر کن، حالت کلا عوض میشه❤

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

کاملا احساستو میفهمم.....حق داری.....ولی بهت یک پیشنهاد دارم....اینقدر تو نخ مادرشوهر و خواهرشوهر نباش....احتمالا زیاد خونشون میری...زیاد نرو....حرفی زدن تحویل نگیر...اینقدر برات حرفاشون مهمه....برو خونه مادرت

یکم رفتارای خواهرشوهرم ی جوری شده،قبلنا مهربون تر بود،الان تا ی حرفی میزنم ناراحت میشه و بد جوابمو م ...

بذار به حساب بارداری و حساس بودنش. سعی کن زیاد باهاش شوخی نکنی و میبینی حساس شده همکلام نشو اینجوری واسه حفظ احترام جفتتون بهتره

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
سعی کن به خواهرشوهرت محبت کنی اینجوری حس حسادتت از بین میبره.  هر وقت حس حسادت خواست بیاد تو د ...

خداییش بهش محبت میکنم،زنگ میزنم حالشو میپرسم اونم دقیقا با من همینجور بود حتی تو بارداریم خم میشد بند کفشمو میبست شکممو بوس میکرد ولی الان یجوری شده