سلام خانوما،من یک عدد حسود پلاستیکی ام😁دست خودمم نیست،با مادرشوهرو خواهرشوهرمم رابطه ام خیلی خوبه اما از وقتی ک خواهرشوهرم بارداره ی حس حسادت افتاده تو جونم ک از طرف اونم هی شعله ور تر میشه،خواهرشوهرم ی پسر14ساله داره و الان ی دخمل بارداره و اینم بگم ک فوق العاده خانواده شوهرم دختر دوستن و دخمل من اولین و تنها نوه دخمله و کانون توجه و عشق،الان ترس اینو دارم اون بیاد جایگاه مارو بدزده و اینکه هی مادرشوهرم هنوز نیومده هی میگه عزیز چشم رنگیم فلان و بهمان،دختر من خیلی خشکل و بامزه هست ولی خب شوهر خواهرشوهرم چشم خاکستریو بوره،پسر اولشون ن بوره ن چشم رنگی،نکنه این بشه😖جلو جلو بگم واسه خودمو احساسم متاسفم ولی دست خودم نیست
یکم رفتارای خواهرشوهرم ی جوری شده،قبلنا مهربون تر بود،الان تا ی حرفی میزنم ناراحت میشه و بد جوابمو میده،بعد دو ماه دیدمش خندیدم تا اومدم بگم تغییر کردی(چون همه بهش میگفتن پسر داریو تغییر نکردی)بهم گفت چیه هنوز ک ب اندازه تو گنده نشدم،یا هی میگه من با اینکه شش ماهمه شکمم از شما کوچیکتره ک حامله نیستید و این حرفو بدون مقدمه میزنه یعنی بدون اینکه ما حرفی زده باشیم
سعی کن به خواهرشوهرت محبت کنی اینجوری حس حسادتت از بین میبره.
هر وقت حس حسادت خواست بیاد تو دلت زود شروع به فکر کردن درباره محاسن و خوبی های زندگیت کن و خدارو بخاطرشون شکر کن، حالت کلا عوض میشه❤
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
یکم رفتارای خواهرشوهرم ی جوری شده،قبلنا مهربون تر بود،الان تا ی حرفی میزنم ناراحت میشه و بد جوابمو م ...
بذار به حساب بارداری و حساس بودنش. سعی کن زیاد باهاش شوخی نکنی و میبینی حساس شده همکلام نشو اینجوری واسه حفظ احترام جفتتون بهتره
لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸