2777
2789
عنوان

زایمان 😢

537 بازدید | 59 پست

سلام دوست جونیا... 

من تازه واردم... 

بچه ها من اواخر ماه 6 بارداری هستم... و نی نی هم پسره 😉🙈

بشدتتتت از زایمان میترسم... هم از طبیعی و هم از سزارین.... 

مشهدی هستم و قراره بیمارستان امام حسین زایمان کنم و دکترم خانم جودی هستن... 

حالا اینجا کسی بوده که زایمان طبیغی راحتی داشته باشه ؟؟

یا اینکه بیمارستانش و دکترش مثل من بوده باشه؟؟

ممنون میشم اگه کمکم کنین و دلداریم بدید 💟🍭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خییییییییلی میترسیدم ولی زایمانم سخت نبود کلا چار ساعت شد،خب به هرحال درد و اذیت داره ولی نی نیت که دنیا بیاد خیلی خوبه😊

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عزیزم نترس زایمان همیشه بوده و هست بهش فکر نکن ک کابوس بسازی! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اگه ترسوییی فقط سزارین کن چون خیلی راحته

انتخابی نیس که،مگه اینکه پول قلمبه بده

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اولاالکی بترسی ممکنه زودزایمان کنی دومامادرشدی که شجاع باشی مامان ترسونمیتونه نی نی روخوب بزرگ کنه😁من فقط تجربه سزارین دارم که ازالان میگم کوچکترین ترسی توش نیست ۱۰هاهم دنیابیارم باهمین روش انجام میدم

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗