2777
2789

الان سی و دوم دوره م هستم از دیروز هر چی بی بی چک میزارم بالاخره مثبته ولی امروز صبح تا 5 دقیقه مثبت شده بود

به نظرتون میتونه کاذب باشه؟ 

خط t هم کمرنگه

عکسشو بذار

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

برو آزمایش بده

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از نماز صبحه امروز دوتا بی بی گذاشتم ولی تو یک دقیقه ی اول مه مثبت نشدن منم انداختمش ن دور الان که دوبار ه رفتم دیدم اونا هم مثبتن

این یکی هم که الان گذاشتم کمتر از سه یا پنج دقیقه مثبته

قبل از نماز صبحه امروز دوتا بی بی گذاشتم ولی تو یک دقیقه ی اول مه مثبت نشدن منم انداختمش ن دور الان ...

خب عزیزم بارداری پس

تبریک

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
چرا عزیزم منظورم اینه که در حد سه یا پنج دقیقه بعد که نگاش کردم خط واضح ولی کمرنگی داره

مهم همون اولشه که زود خط بندازه

برا من تا گذاشتم سریع پررنگ شد😊

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
خدا کنه بچه ها پس چرا اینقدر کمرنگه نکنه هورمون بارداریم رشد نکنه 7 ماه پیش یه سقط داشتم 😥

نه عزیزم اون واسه سن پایین بچست که کمرنگه

نگران نباش