2777
2789

برا سرکلاژ من شنیدم حتما باید داخلی سنو کنن بفهمن نیاز هس یان 

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سرکلاژ چیه؟

اگه طول سرویکس کوتاه باشه سرکلاژ میکنن که بچه زود ب دنیا نیاد دهانه رحم رو میدوزن

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

نه نترس تحریک نمیکنن اصلن.  من انجام دادم واژینال.  سونو واژینال چون دقیق تره اندازه سرویکس رو معمولن سونو شکمی نمیکنن. حالا مگه چند بوده سرویکست که سرکلاژ میخواد بکنه ؟ 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
اگه طول سرویکس کوتاه باشه سرکلاژ میکنن که بچه زود ب دنیا نیاد دهانه رحم رو میدوزن

طولش باید چقدر باشه ؟

تو هفته چند معلوم میشه؟

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
طولش باید چقدر باشه ؟ تو هفته چند معلوم میشه؟

نمیدونم دقیقا باید چند باشه اما میدونم هروقت طولش کم بشه سرکلاژ میکنن

منم دو روز پیش واژینال شدم هفته ۱۹ هستم . طول سرویکسم کم شده گفت شیاف بزار ده روز نشد بیا سرکلاژ . د ...

طول سرویکست چند بود عزیزم مگه ؟ 

هفته ی قبل ۳۸ بود با شکمی . دو روز پیش ۲۹ با واژینال 😔

اخه شکمی اصلن دقیق نیست و بالا نشون میده واژینال خیلی دقیق تره . منم شنبه سونو انومالی دارم دکترم واژینال نوشته برای طول سرویکس . با استراحت میره بالا ایشالا نگران.نباش سرکلاژ کنی خیالت راحتتره 

من هفته پیش واژینال دادم دقیق ۱۶ هفتگی

با شکمی تو سونو ان تی ۲۸ بود

واژینال ۳۴ و نشون داد 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نه نترس تحریک نمیکنن اصلن.  من انجام دادم واژینال.  سونو واژینال چون دقیق تره اندازه سرویک ...

اخه من تو بارداری اولم سرکلاژ شدم...الان همه جا شنیدم تو بارداری دومم سرکلاژ میکنن..ولی دکترم میگه باید سونو واژینال شی..ببینم میخاد یا نه...قطعی نمیگه نه