الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه نترس تحریک نمیکنن اصلن. من انجام دادم واژینال. سونو واژینال چون دقیق تره اندازه سرویکس رو معمولن سونو شکمی نمیکنن. حالا مگه چند بوده سرویکست که سرکلاژ میخواد بکنه ؟
بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....
منم انومالی، شکمی بهم گفت ۳۸. لخته خون داشتم دکترم واژینال کرد گفت ۲۹ . الان دو روزه از ترررس فقط دراز کشیدم . 😔 تو انومالی بگو طول سرویکسو برات واژینال کنه
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
نه نترس تحریک نمیکنن اصلن. من انجام دادم واژینال. سونو واژینال چون دقیق تره اندازه سرویک ...
اخه من تو بارداری اولم سرکلاژ شدم...الان همه جا شنیدم تو بارداری دومم سرکلاژ میکنن..ولی دکترم میگه باید سونو واژینال شی..ببینم میخاد یا نه...قطعی نمیگه نه