2777
2789

اگر پریودات منظم نیست یعنی تنبلی تخمدان داری، منم همینجوری بودم، تا نرفتم دکتر و دارو مصرف نکردم باردار نشدم. اتفاقا وقتی رفتم دکتر خیلی زود سر ۳ ماه نتیجه گرفتم.

در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پریودات منظم نیست یعنی تنبلی تخمدان داری، منم همینجوری بودم، تا نرفتم دکتر و دارو مصرف نکردم بار ...

من سه ماه دارو مصرف کردم تنبلی دارم 😭ولی این ماه ب دستور پزشکم قطع کردم ۸روز گذشته از موعودم و پریود نیستم یعنی تنبلیم برگشته باز

من سه ماه دارو مصرف کردم تنبلی دارم 😭ولی این ماه ب دستور پزشکم قطع کردم ۸روز گذشته از موعودم و پریو ...

نه شایدم حامله ای همیشه که تست ها درست در نمیان برو آزمایش خون بده عزیزم انشاالله که تو هم حامله ای

اگر پریودات منظم نیست یعنی تنبلی تخمدان داری، منم همینجوری بودم، تا نرفتم دکتر و دارو مصرف نکردم بار ...

چه دارویی خوردی شما?تنبلیت خیلی شدید بود?

میخواهم بهترین باشم 🙌
سه ماه برا مرتب شدنش دارو خوردم آخه ۱۰ماهه‌ منتظرم خسته شدم دیگه 😩

عزیزم خدا بخواد تو هم نی نی دار میشی حرص خوردن نداره همه مدت زیادی منتظر میمونن توکل بخدا کن وخودتو بیخیال بگیر

بیخیال بابا ... نمیدونم چرا اینقد کشته مرده بچه این .... بچه خوبه ولی زندگیتون رو نباید مختلش کنین ...

نمیشه که بیخیال شد من عاشق بچه ام همچنین شوهرم هر جا میریم کسی بچه داره خیلی ناراحتم میشم که چرا خدا با ما نمیده...ای کاش می‌فهمیدم دقیقا کی میخواد بچه بده😔

نه شایدم حامله ای همیشه که تست ها درست در نمیان برو آزمایش خون بده عزیزم انشاالله که تو هم حامله ای

اووم یعنی تا الان همش خدا خدا میکردم که بی بی ام مثبت بشه و حامله شده باشم...الان اگه بازم آزمایش خونم منفی بشه خیلی نا امید میشم...انشالله که خیره

نمیشه که بیخیال شد من عاشق بچه ام همچنین شوهرم هر جا میریم کسی بچه داره خیلی ناراحتم میشم که چرا خدا ...

هیچکس دقیقا خبر نداره فقط صبر و توکل بخدا داشته باشین بعدش الان اگه عقب زدی برو حتما آزمایش خون بده خیلی ها باردار بودن اما تست نشون نداده

چه دارویی خوردی شما?تنبلیت خیلی شدید بود?

من دافستون خوردم البته من قبل سه ماه بازم دواه خوردم ولی چون ماه سوم که شد درست مصرف نکردم یه کم بهم خورد پری هام ولی اینبار خیلی درست مصرف کردم و همچیو رعایت کردم که اینطوری شد⁦☹️⁩

نمیشه که بیخیال شد من عاشق بچه ام همچنین شوهرم هر جا میریم کسی بچه داره خیلی ناراحتم میشم که چرا خدا ...

نترس خدا بهت میده بچه من پنج سال باردار نشدم حالا بچم کنارمه ولیییی شوهرم بیکارشده بچمم شیر خشکی خودم شیر ندارم برا تهیه شیر خشکش موندیم 😥😥دیشب تا پیک زدم اینجا دنبال خیر میگشتم که کمکم کنه 😢😢😢

💖فقط خدا💖 بعد از 5 سال خدا بهم نی نی داد 😍 دختر خوشگلم حلما خانم 2۵ خرداد ۹۸ دنیا اومد😍😍💖💖💖خدایا شکرت ❤❤❤