2777
2789
عنوان

مربی بدنسازی

| مشاهده متن کامل بحث + 17815 بازدید | 74 پست
بفرما

ببخشید من از اقای بیات برنامه گرفتم ولی خیلی یکنواخت هست و تنوعش کم هست بنظر شما شروع کنم؟واقعا نتیجه میده؟مثلا کل میوهی من در روز یه سیب هست که و دو بار چایی داره که من اصلاچایی نمیخورم شما دیدین رژیم های ایشون جواب میده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید من از اقای بیات برنامه گرفتم ولی خیلی یکنواخت هست و تنوعش کم هست بنظر شما شروع کنم؟واقعا نتیج ...

خودم ازش دوبار برنامه گرفتم.بله فقط اراده محکم میخواد.جواب میده مطمئن باشین.تنوعش کم هست؟چطور؟حداقل برای هر وعده غذایی چهار مدل برنامه میده اولویت بندی میکنه.باید بتونین اراده داشته باشین.

خودم ازش دوبار برنامه گرفتم.بله فقط اراده محکم میخواد.جواب میده مطمئن باشین.تنوعش کم هست؟چطور؟حداقل ...

ببخشید که وقتتون رو میگیرم راستش نمیدونم اجرا کنم یا نه یه حس بی اعتمادی گرفتم اخه ۳ تا اولویت دارم ۳ تا هم جایگزین اما خب خودش میگه سعی کنین جایگزین نکنین من مشکلم اینع خب ۳ مدل غذا برای ۴۵ روز خسته کننده نبود برای شما؟

خودم ازش دوبار برنامه گرفتم.بله فقط اراده محکم میخواد.جواب میده مطمئن باشین.تنوعش کم هست؟چطور؟حداقل ...

من خودم لاغرم اما مثلا یکم شکم دارم از این خیلی میترسم که از ساق پا و همه جا خیلییی لاغر شم خودشون گفتن برنامه اول برای چربی سوزی و بعد عضله من بخاطر اینکه تو برنامم پایین تنه نداشتم یکم بی اعتماد شدم خودشون گفتن چون قرار نیس عضله سازی انجام بشه پایین تنه ندادم و خب من موندم پس چرا بالاتنه رو بهم دادن

من خودم لاغرم اما مثلا یکم شکم دارم از این خیلی میترسم که از ساق پا و همه جا خیلییی لاغر شم خودشون گ ...

عضله سازی صبر بیشتری از چربی سوزی میخواد.بخصوص پک کردن شکم.نترسین بهش اعتماد کنین.منکه کارش رو قبول دارم.فقط باید حسابی صبر کنین.برای من خسته کننده نبود.

ببخشید که وقتتون رو میگیرم راستش نمیدونم اجرا کنم یا نه یه حس بی اعتمادی گرفتم اخه ۳ تا اولویت دارم ...

برنامه اولی که به من داد فول بادی بود همش 7ست با تکرارهای بالای 12 الی 20.یعنی ترکوندا حسابی ورم میکردم بعد برنامه

من یکساله بدنسازی کار میکنم و نتیجه خوبی هم گرفتم. هم فیت تر شدم و هم عضله سازی خوبی داشتم تو این مدت. ببین برای اینکه افزایش حجم داشته باشی باید پروتئين وی مصرف کنی حتما. الان هم که ماشالا پروتئين وی های خارجی شدن همه ۱.۵ به بالا. من سه ماهه که شروع کردم از وی کاله استفاده میکنم که بد نیست. درسته درصد چربی بالاتری داره و کیفیتش هم به برندهایی مثل یوروویتال و... نمیرسه ولی عوضش قیمتش خیلی مناسبتره. بتادارو جدیدا یه تخفیف ریزی گذاشته و میتونی بگیری:

https://betadarou.com/product/پودر-پروتئین-وی-100-درصد-کاله-پرو/

وی پگاه هم خوبه عزیزم.

من خودم لاغرم اما مثلا یکم شکم دارم از این خیلی میترسم که از ساق پا و همه جا خیلییی لاغر شم خودشون گ ...

ایشون کاملاکارشون اشتباهه،توی چربی سوزی هم بایدهم پایین تنه کارکردهم بالاتنه،واین کارباعث چربی سوزی بیشتروهمین طوردرگیری بیشترعضلات میشه

هم باعث فرمدهی پایین تنه میشه

ایشون مربی نیستن،به نظرمن مربی نماهستن

وچون بدنت عضله اش کمه،برای همین درعین کم بودن وزن شکم داری

شمابایدرژیم باپروتیین بالاوکربومتوسط وسبزیجات وفیبرمتوسط داسته باشی

وتغذیه وخواب الویت اولت درکاهش چربی بایدباشه

ورزش فقط ۱۰درصده تاثیرش