2777
2789
عنوان

آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست

چندروز پیش خواهرم زنگ زد.گوشی جواب ندادم.الکی گفتم خواب بودم...قشنننننننننگگگگگ فهمید دروغ میگم...🙊🙊🙊

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
چندروز پیش خواهرم زنگ زد.گوشی جواب ندادم.الکی گفتم خواب بودم...قشنننننننننگگگگگ فهمید دروغ میگم...🙊 ...

اووووو انقد ازین تماسای بی پاسخ داشتم😅

اوایل که زنگ میزدن جواب نمیدادم الکی میگفتم پسرم خوابه واسه همین گوشی رو سایلنت بود تا یه وقت بیدار نشه منم نشنیدم! الان دیگه براشون جا افتاده وقتی زنگ میزنن بر نمیدارم یعنی خوابیم دیگه زنگ نمیزنن😁😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو انقد ازین تماسای بی پاسخ داشتم😅 اوایل که زنگ میزدن جواب نمیدادم الکی میگفتم پسرم خوابه واسه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم بابا دوتا دروغ یادگرفتم ازت که خیلی کاربردیه برای من🙊🙊🙊

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم بابا دوتا دروغ یادگرفتم ازت که خیلی کاربردیه برای من🙊🙊🙊

دروغای من دیگه برا اطرافیان جا افتاده شده! 😅😅😅

خدایا ببخش و بیامرز دارم بنده هاتو از راه بدر میکنم! 😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
خب چون مردم درخاست دادم ، زن باشم میخام چیکار خخخخ

بی تربیت، به نی نی یار بگم قلع و قم کنه تورو به زنای متاهل واسه چی درخواست دوستی میدی! 😒😒😒😒

پسرم سرش خورد ب گوشه شیشه زیر تلویزیون خونه مادرشوهرم بخاطر اینک همش نگه شماها نمیتونین نگه دارین بچه رو گفتم خورد ب جای دیگ ولی خدایی جای بدی ضربه خورد گوشه چشمش بود پسرم 

دروغای من دیگه برا اطرافیان جا افتاده شده! 😅😅😅 خدایا ببخش و بیامرز دارم بنده هاتو از راه بدر میک ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پسرم سرش خورد ب گوشه شیشه زیر تلویزیون خونه مادرشوهرم بخاطر اینک همش نگه شماها نمیتونین نگه دارین بچ ...

اخی عزیزم....😔😔😔😔منم به مادرشوهر دروغ زیاد گفتم🤣

چقدر جالب آخرین دروغم رو یادم نمیاد . بیشتر ازینکه ادم راستگویی باشم آدم تنهاییم 😕 چون ارتباط عمیقی با کسی ندارم صحبت و دروغی هم پیش نمیاد

ولی دروغ آینده ام رو میدونم چیه . دوتا کارت هدیه اسپا برای خودم و مادرم دارم . مادرم گفته نمیام . میخوام بگم کارت به اسم شما صادر شده و فقط شما میتونید بیایید که تعلرف نکنه و بیاد و بهش خوش بگذره

چقدر جالب آخرین دروغم رو یادم نمیاد . بیشتر ازینکه ادم راستگویی باشم آدم تنهاییم 😕 چون ارتباط عمیقی ...

عزیزم خدا خیرت بده اینجور دروغا ثوابم داره

اخی عزیزم....😔😔😔😔منم به مادرشوهر دروغ زیاد گفتم🤣

😂😂😂😂مغز ادمو میخورن عین طوطی هی تکرار میکنن ولی خدایی مادرشوهرم با همه اینجوریه نه ک فقط با من عروس اینجور باشه همش عین طوطی اشتباه ادمو میگه نه فقط ب من بگه به همه میگه زیاد مادرشوهر بدی نیس