2777
2789
عنوان

آخرین دروغی که گفتی چی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 110 پست
همه چیزو میفهمی خخخ

احساس میکنم امضای اولت هم دروغ گفتی..

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی وقتا که حوصله ی کسیو ندارم یهو یکی در میزنه وا نمیکنم بعدش الکی میگم حموم بودم حتی پیش اومده طر ...

ایول دمت گررررررم واقعا 😂😂 منو همه دیگه میگن اینقدر ساده ای که اصلا بلد نیستی حتی ی دروغ کوچیک بگی

وووییی عامو بذو صب بشه 2تا گناه بکنیم دروغ بگیم بعد😂

ازدروغای دیروزت بگی هم قبوله

اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم‌😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
کدوم امضا؟ 

اکانته خواهرمه فلانو اینا.....

ایول دمت گررررررم واقعا 😂😂 منو همه دیگه میگن اینقدر ساده ای که اصلا بلد نیستی حتی ی دروغ کوچیک بگی

اگه دلمم نخواد جایی برم مثلا خونه ی کسی که حوصلشو ندارم از قبل پایه ریزی کردم و مدام پیششون از پریودای دردناک و شدیدم گفتم واسه همین وقتی یهویی میگن بیا اینجا میگم پری شدم خودشون حساب کار دستشون میاد 😁

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
بعضی وقتا که حوصله ی کسیو ندارم یهو یکی در میزنه وا نمیکنم بعدش الکی میگم حموم بودم حتی پیش اومده طر ...

عجب ادم باحالی هستی...دمت گرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اینجا با آیدی دخترونه اومده بودم ،دیگه نمیدونم چطوری درستش کنم 😞

واقعا زنی!؟ میخواستم فحشت بدم چرا وقتی مردی درخواست دوستی میدی!! 😅😅😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶