2777
2789
عنوان

دوستان مشاوره 😭😭😭

119 بازدید | 9 پست

پارسال پدرم بدون مشورت بی عقلی تمام کرد و به خاطر تعمیر  ماشینش که اوتوبوس شرکت واحد بود  رو بی خبر برد به نام یک نفر کرد که تعمیرش بکنه اون آدموفرصت طلبم ماشین رو بالا کشید ما از هیچی خبر نداشتیم و فکر میکردیم ماشین دست شرکت واحده پدرمم راستش رو نمیگفت البته خونمون رو هم سر بی عقلی چند سال پبش از دست داد یعنی فروختش و اومد کار بکنه همه رو از بین برد پدرم برای اینکه اتوبوسش پس بگیره هر روز میرفت شرکت واحد که یک روز بهمون خبر دادن سکته کرده و بردنش بیمارستان منم ازدواج کردم دوتا بچه کوچیک زیر ۵ سال دارم یک مدت پدرم خوب بود از بیمارستان مرخص شد سر این موضوع اوتوبوس با مادرم به اختلاف افتاد و مادرم دیگه نمیخواست باهاش زندگی کنه البته پدرم با این همه اشتباه خیلی بد دهن بود با بدبختب طلهاهم رو بروختم یک مقدارم مادرم پول داشت و مقداری هم شوهرم کمک کرد خونه ای خریدیم پدرم بعد سکته خوب نمیتونست راه بره و اختیار ادرار و مدفوعش هم نداشت بازم با مادرم نمیساخت البته از اولشم مادرم رو خیلی اذیت میکرد دیگه مادرم گفت از خونه ببرینش خونه برادر بزرگم من نمیتونم تحملش کنم بردنش خونه برادرم یک مدت خوب بود که چند بار دیگه سکته کرد و کلا زمین گیر شد منم به خاطر بچه هام دیر به دیر میتونستم برم دیدنش امروز فهمیدم زخم بستر بد جور گرفته از ناراحتی خوابم نمیبره همش عذاب وجدان دارم مادرمم قبولش نمیکنه چه خاکی به سرم بریزم بهزیستی چه جوریه شرایطش

سلام خواهرم .چله آیت الله حق شناس وچله زیارت عاشورا  برای رفع حاجت و شفا گرفتن و بخت گشائی و ازدواج خیلی موثر وکار گشاست با توجه به این ماه عزیز اگرهم نائب خواستین بنده درخدمتم بنده خانوم روحانی ام با تمام شرایط وآداب دعا و مناسک انجام میدم

سلام خواهرم .چله آیت الله حق شناس وچله زیارت عاشورا  برای رفع حاجت و شفا گرفتن و بخت گشائی و از ...

عزیزم دستتون درد نکنه شرایطش چطوریه هزینه داره؟

خانم روحانی الان من عذاب وجدان دارم یعنی من کوتاهی کردم اولاد خوبی نبودم نمیدونم چیکار کنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزيز 

سوالات تلخي است اين قبيل سوالات كه ادم با پدرش در زمان از كارافتادگي يا بيماري چه رفتاري كنه . مادر شما شرعا و قانونا هر زمان كه بخاد با رعايت موارد قانوني ميتونه از پدر شما جدا بشه ولي وجه وجداني قضيه با خودشه . اما در مورد فرزندان نيكي به والدين توصيه شده اين نيكي نه در زمان صحت و سلامت بودن ايشان هست كه مال. زماني است والدين نياز دارند... شما لحظه اي فكر كن به اينكه پدرت براي كي و چي اونهمه تلاش كرد ؟ 

سلام دوست عزيز  سوالات تلخي است اين قبيل سوالات كه ادم با پدرش در زمان از كارافتادگي يا بيماري ...

خانمی الان نمیخوام این حرف هارو بزنم ولی پدرم خیلی در حق خانوادش بد کرد از اول جونیش خیلی اشتباه کرد و هیچ وقت مارو آدم حساب نکرد مشورتی بکنه من قلبا بخشیدمش ولی الان من با دوتا بچه کوچیک که واقعا نمیتونستم هر روز برم و برام خیلی سخت بود بخوام تمیز کنمش وقتی شلوارش رو کثیف میکرد هم خجالت میکشیدم هم واقعا از لحاظ روحی نمیتونستم اینکارو بکنم الان من کوتاهی کردم

خانمی الان نمیخوام این حرف هارو بزنم ولی پدرم خیلی در حق خانوادش بد کرد از اول جونیش خیلی اشتباه کرد ...

من مميخام قضاوت كنم شايد شما هم حق داشته باشيد اما بنظرم دنبال گزينه هايي مثل پرستار باشيد براش تا بهزيستي و خانه سالمندان شك ندارم روزي پشيمون ميشي ..