2777
2789

۱۹ سالمه تقریبا یک سال و نیم نامزد کردم.تازگیا ینی ۵ ماهی هست کلا بهم توجه نمیکنه همش یا پیش دوستاش یا بیرون...منم خونه مون تنهام مگ نامزدی دوران پارک و سینما و....نیس؟؟؟ نمیتونم دیگ تحمل کنم خیلی افسرده شدم مدام گریه میکنم😞خیلی هم عاشقشم...دوست بودیم ک ازدواج کردیم اینم بگم از خوشگلی و همه چی اوکیم...بنظرتون چرا سرد میشن مردا من چیکار کنم مثل قبلا بشه باهام

ب مرور ادم تکراری میشه😣

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

شايد شرايط پذيرش و قبول ازدواجو نداره🤷🏻‍♀️سنش كمه يكن مثلا عزيزم.شايد هنوز از نظر روحي اماده نيست با اين ك شمارو دوست داره

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفيق بازه

ولش كن منم نامزدى نميتونستم برم بيرون عقده شد رو دلم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

به این زودی 😒عزیزم بهش محبت کن ازهردری واردشوتاوابسته ت بشه اگه نشدبنظرم همین الان کات کن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ربطی به خوشگلی ظاهری نداره  شیطون باش بهش محبت کن  بزار بفهمه با تو بیشتر دوستاش بهش خوش ...

من همینجوریم باور کن اما بهش میگم بریم بیرون منم دلم گرفته میگ خسته م یا ی بهونه ای میاره 

خدا لعنت کنه دوستای مردا رو که چقد دل پری دارم از دوستای به اصطلاح شوهرم

دقییییییقاااااا زندگیمون از بالای اونا داره خراب میشه دوس دارم زنگ‌بزنم ب همه شون فوش بدم قطع کنم...در این حد....