من معلم زبان هستم و یه کلاس ۱۵نفری پسر دارم که اکثرا ۱۰,۱۱سالن دوتا شش ساله دارم یکی از این شش ساله ها اصلا روی صندلیش نمیشینه اگه همهم بشینه پنج دیقه ایی پامیشه و با اینکه بچه های دیگه کاریش ندارن بهشون حمله میکنه میزنه چیکار اروم بشینه تهدیدش کردم با محبت گفتم بهش ولی فوقش پنج دیقه بشینه
اگه بیش فعالی داره یا کلا پرتحرک هست باید بکار بگیریش مثلا بیاریش پا تخته یا اگه ماژیک میخوای اونو بفرستی بیاره...توی کلاس با درس درگیرش کنی همش ازش سوال بپرسی که حوصله اش سر نره
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کارایه خوبش و تشویق کن یه مسعولیت تو کلاس بهش بده مراقبش کن بگو مواظب بچه ها باش نزاری کسی اذیتشون کنه تو بزرگ کلاسی از اونا مراقبت میکنی کارای خوبش رو تشویق و به کارایه بدش هیچ واکنشی نشون نده تا خاموشی اتفاق بیفته
البته این کاراش چندین علت داره یه مقدارش تحت ژنتیک و رفتار خانوادشه و مقداری عامل محیطی شما فقط عامل محیط و میتونی کنترل کنی برا بقیش کاری از دستت بر نمیاد
بچه های دیگه چی در حق اونا اجحاف میشه بهش ماژیک میدم بنویسه زودی خسته میشه میگم نقاشی بکش یه دیقه ای ...
عزیزم اجحاف نمیشه در حق بچه های دیگه بلاخره شما مثل یه باغبونی این بچه ها هم گلن حالا یکیشون افت و حشره زده مجبوری وقت بیشتری برا این یکی بزاری که گلت خراب نشه ☺
بچه های دیگه چی در حق اونا اجحاف میشه بهش ماژیک میدم بنویسه زودی خسته میشه میگم نقاشی بکش یه دیقه ای ...
عزیزم من اینو از خودم نگفتم ها..خیلی وقت پیش تو روانشناسی خونده بودم چون بچه هایی که شلوغ ان باید بیشتر فعالیت داشته باشن
البته درمورد درس باید بگم که به همه شون باید برسی ولی خب اون سن اش هم خیلی کمتره
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بهش گفتم تو معلم شو نشوندمش رو صندلی خودم بازم پاشد رف بچه هارو زد و از زیر صندلی ها رد شد انگار نمی ...
اگه خیلی وضعیتش وخیمه باید والدینش رو در جریان بزار و به صورت جدی بخواه تو خونه رو رفتارش کار کنن ممکنه بیش فعال باشه مرحله بعد ارجاع به مشاور و مصرف دارو هستش