question مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 308 عنوان تیجرای خوجگل موجگل زبان😻میشه لطفا سوالمو ج بدین | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 22 پست سلام عزیزانمن این جمله رومعنیشو متوجه نمیشمI don't eat breakfast No. Me neither. کلن کاربر either.... و neither چی هست 1398/06/11 | 21:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__tyler__durden__ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1201 وای گیج شدم....... پس یعنی هردومنفین😥 ببين تو جواب كسي مثلا بخواي بگي منم همينطور جفتشون منفي ان مثلا بهت بگن من حيوانات رو دوست ندارم ميخواي بگي منم همينطور ميگي me either يا neither am I 👩🏻🌸♍️
hanie_ba عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 3825 ببين تو جواب كسي مثلا بخواي بگي منم همينطور جفتشون منفي ان مثلا بهت بگن من حيوانات رو دوست ندار ... مطمئنی اخه من چیز دیگه یادمه هاااا🤔 آهای طعنه زده چشم تو به چشمای آهو~♡ میدونم قدیمیه ولی دیگه چیزی به ذهنم نرسید😐
question مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 308 ببين تو جواب كسي مثلا بخواي بگي منم همينطور جفتشون منفي ان مثلا بهت بگن من حيوانات رو دوست ندار ... چقد پیچیده..... ولی متوجه شدم مرسی عزیزممم😍😘
__tyler__durden__ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1201 مطمئنی اخه من چیز دیگه یادمه هاااا🤔 آره جفتشون واسه وقتايي يكي يه چيز منفي گفته و تو موافقي بكار ميره 👩🏻🌸♍️
__tyler__durden__ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1201 چقد پیچیده..... ولی متوجه شدم مرسی عزیزممم😍😘 خواهش ميكنمولي ببين زبانو اصلا نبايد سخت بگيري اين نظر منه بهش به عنوان سرگرمي نگاه كن اينجوري خيلي راحت تر ميره تو ذهنت 👩🏻🌸♍️
question مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 308 خواهش ميكنم ولي ببين زبانو اصلا نبايد سخت بگيري اين نظر منه بهش به عنوان سرگرمي نگاه كن اينجوري خيل ... عه اینو یکی دیگم همینجا بهم گفت🤔😍👌😘
question مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 308 نه جفتشون تو جمله هاي منفي بكار ميره منتهي جايگاهشون فرق داره تو جواب سوال neither اول جمله مياد&nbs ... ی سوال در مورد معنیش چی میشه.. No me neither... یعنی نه من اینجور نیسنگتم یا منم اینجوریم....
__tyler__durden__ عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 1201 ی سوال در مورد معنیش چی میشه.. No me neither... یعنی نه من اینجور نیسنگتم یا منم اینجوریم....& ... يعني نه منم نيستم 👩🏻🌸♍️