2777
2789

ببین گلم اول از همه پرونده تشکیل بده بعد همون موقع بهت نامه میدن بری پزشکی قانونی بعد نامه میده پزشکی قانونی ببری کلانتری تا بره تو نوبت دادگاه. مطمئن باش مغازشو تخته میکنن مورد اینطوری زیاد داشتیم البته طرف خیلی وکیل گرفت آخرشم به شاهد و... کشید که در آخر هم مجبور به دادن خسارت درواقع دیه شد هم بر ای مدتی مغازش تعطیل شد. فقط یه مدرکی که نشون بده از مغازش خرید کردی یه رسیدی چیزی و اینکه دوتا شاهد جور کنی دیگه قشنگ حریف میشی طولم نمیکشه فقط باید منتظر نوبت دادگاه باشی و حکم قاضی. اگه هم طول کشید نگران نباش. قبلش هم با یه وکیل به شکل حضوری مشاوره بگیر. چون اینجا کامل توضیح ندادی. یبار میبینی یه چیز کوچیک از قلم میوفته ولی از زبون نه 

خدایا تمام زندگیمو به دستهای تو سپردم پس مواظب عزیزام باش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا اون عطاری

جای خال همیشه میمونه😐

دوستم رفته بود دارو گیاهی جالینوس گوهردشت که خیلیم معروفه . دوبار رفت .یه موادی زده بود دوهفته ای خالش افتاده بود

فقط یه لک سفید از خالش مونده . دوستم راضی بود

مت چندین نفر دیدم همین جوری شده بودن.بعدش خوب شدن.شماهم مطمئن باش جاش نمیمونه فقط باید تحمل کنی یه م ...

خداکنه بره والا از کی این شکلی میرم جلو آیینه ببینم چقدر تغیر کردم ولی همونه هیچ تغییری نمیبینم