2777
2789

بچه دومه یسری چیزا از اولی مونده اسباب بازی اینا نه فقط لباسمیخوام ببینم چ قد بگیرم لباس تو خونگی چی؟

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کم زوده الان خرید کنیا

اون یکی بچم.کوچیکه میخوام کم کم بخرم 

همان شد که خدا خواست نه آنچه خودم خواستم خدایا راضیم به رضای تو 😊ممنون بابت تودلیمو گل پسرم ببخش ناشکری کردم سالم بذارش تو بغلم😍😙
من دخترم سه ماهشه تا الان  تقریبا ۴ دست لباس استفاده کردم ، زیاد رو حساب زمستون نباش چون یک ماه ...

سلام عزیزم نی نی جدید مبارکه. سایز صفر چند دست ب کار میاد وتا چند ماهگی میشه پوشید

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
کاپشن و سرهمی بافت زیر دکمه دار که پهلوش گرم بشه کلاه جوراب قنداق فرنگی . و پتو برای حمل تو خیاب ...

کلاه کاموایی سایزش هست یا منظورتان ازین نازکاس

سلام عزیزم نی نی جدید مبارکه. سایز صفر چند دست ب کار میاد وتا چند ماهگی میشه پوشید

ممنون عزیزم دختر من ریز به دنیا اومد همون صفرم براش بزرگ بود ولی دو ماه  استفاده شد اون دو دست بقیه هم مال دو تا چهار ماه بود که تازه الان اندازشه